ΝTG Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Το λοιπον...το νερο κυλησε αρκετο καιρο στο αυλακι...και οπου να ναι ...θα πρεπει να προβω σε αγορα Τι-Vης. Δεδομενα .. a)θα παιζει ΗD υλικο ...720p και 1080p.. Οχι τοσο συχνα ..αλλα οταν γινεται θα ειναι για ωρες ..θα παιζει παιχνιδια... c)Κατα μια μεγαλη πιθανοτητα ..8α δειχνει και τηλεοπτικα προγραμματα...για κακη μου τυχη ..μονο αθλητικα ...(δεν βλεπω TV..) Θα συνδεθει με pc (οπως ισως να εγινε αντιληπτο).. Ισως ασχοληθω και με ενα πιατο ξεχασμενο στη ταρατσα...(αν βοηθαει πουθενα και σε τιποτα αυτο βεβαια στο θεμα "αγορας") Ο χωρος ..για αρχη.. θα ειναι μικρος ..μινιμουμ αποσταση 2.5μετρα ..μαχιμουμ 3.5μ Εχοντας καθησει προσφατα σε 42αρα σε αποσταση 3 μετρων ...θα ελεγα καλη ειναι ...αλλα δεν θα εβλαπτε και λιγο μεγαλυτερη.. Οποτε οικονομικα με παιρνει για μια απο τις παρακατω.. 1) Samsung LE 46 M86(87) 2) Sony 46" D3500 3) Sharp Aquos LC 46 XD 1E 3) Sharp Aquos LC 46 X 20 E and last but not least.. 5) Samsung LE 40 M 91 BD Ναι ...λειπουν 6 ιντσες..λειπει και το 1080..αλλα λειπουν και καμποσα απο αυτην καθως επισης εχει και LEd backlight. (δεν μενω τοσο στο χαρακτηριστικο στα "χαρτια" ..αλλα λενε οτι μετραει σαν TV. Ισχυει??Αξιζει??) Πανω κατω αυτα εχω βρει .. Οποιος εχει γνωμη ...feel free.. P.S H συμβουλη "να παω να τις δω με τα ματακια" ...εχει ηδη γινει.. Μερικες τις ειδα..καμμια δεν ειναι διπλα στην αλλη ....προφανως δεν παιζανε το ιδιο πραμα..και τις τελευταιες 2 δεν τις εχω δει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Φεβρουάριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Απο προσωπικη εμπειρια μιλωντας, οντας κατοχος της 37XD1E, η Sharp με εντυπωσιασε με το μαυρο της. Πολυ βαθυ, πολυ κοντα σε plasma και λιγο πιο πισω απο ενα μοντελο της Samsung στην εποχη της, αλλα υπερειχε σε αποκριση, γι'αυτο και την προτιμησα. Εκπληκτικο κοκκινο με το truD (και κατα συνεπεια και ολο το χρωματικο φασμα).Αν σε παιρνει, κοιτα να πας προς την LC 46 XL 2E. Ειναι 100Hz (ενω οι XD ειναι 60) και ειναι οτι καλυτερο εχει αυτη τη στιγμη η Sharp. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη δικια μου και πλεον εκτος απο την Pioneer Kuro (big $$), μονο σε Sharp θα ξανακοιταξω. Επισης εχω την εντυπωση οτι ολες οι Sharp στην Ελλαδα ειναι απο Ιαπωνια και οχι Ταϊβαν, Σιγκαπουρη κλπ, αλλα μπορει να το θυμαμαι και λαθος. Σιγουρα ομως οι περισσοτερες που ερχονται ειναι απο Ιαπωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldinio Φεβρουάριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Πολύ χοντρικά:Κοιτάς να είναι 100 Hzνα υποστηρίζει 1080pκαι από κει και πέρα κάνε υπομονή με τα αναλογικά κανάλια (αν τα δείχνει χάλια) γιατί με τη σημερινή τους μορφή έχουν maximum ζωή ως το 2012 (οδηγία της Ε.Ε.). Την τηλεόραση όμως θα την κρατήσεις minimum δεκαετία, έτσι δεν είναι;Από δω και πέρα δεν αξίζει να αγοράζεις TV με κριτήριο την απεικόνιση των αναλογικών καναλιών.’ντε καλά ψώνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 σε ενα περιοδικο(το test οποιος το ξερει) διαβασα οτι μερικες με λιγοτερα απο 100 εχουν καλυτερη εικονα απο μερικες στα 100hz....... γι αυτο πας βλεπεις συγκρινεις και παιρνεις. πιο συγκεκριμενα δεν ξερω να σου απαντησω.. δεν εχω ψαξει TVες πανω απο 42'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Εγώ απ όσες είδα, όλες με τα 100hz έχουν πολύ "ψεύτικη" κίνηση και δε μ άρεσαν. Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 noob questionHz σε lcd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 LED > 1080 > 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από KoMM Εγώ απ όσες είδα, όλες με τα 100hz έχουν πολύ "ψεύτικη" κίνηση και δε μ άρεσαν. Μπορεί να είναι θέμα συνήθειας όμως Βγαίνω λίγο οφφ αλλά θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα. 2 χρόνια τώρα κάνω τα πάντα (παιχνίδια, ταινίες κλπ) σε ελ σι ντι οθόνες. Πρόσφατα κάθισα σε μια 15άρα καθοδικού σωλήνα (ΒΙΜΠΡΑΝΤ) και είδα μια ταινία, και μπορώ άνετα να πω πως μου προσέδωσε μια "χροιά" κινηματογράφου. Και τα χρώματα ήταν πιο ζεστά, αλλά και αυτά τα 85 χερτζ, πιστέυω πως με βοήθησαν αρκετά (ίσως με ζάλισαν λίγο κιόλας), στο να απορροφηθώ. Έχω εμπειρίες και απο ΣΟΝΥ ΜΠΡΑΒΙΑ 42άρα αλλά και από 40άρα ΣΟΝΥ ΠΛΑΣΜΑ 7ετίας, αλλά και από ΕΙΖΟ 17άρα (Λ568). Την εμπειρία του καθοδικού σωλήνα δεν που την έδωσε καμια από αυτές.σορρυ για τα γράμματα αλλά γράφω από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. σορρυ και για το οφφτόπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 15:10] γι αυτο πας βλεπεις συγκρινεις και παιρνεις. και κατα προτίμηση σε μαγαζί γνωστού/φίλου ή ακόμα καλύτερα σε σπίτι γιατί αυτό που θα δεις σε καταστήματα δεν αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματικότητα. (A.K.A. σετάρουμε κάποιες TV χάλια ώστε να πουλήσουν οι άλλες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 28, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από spc LED > 1080 > 100 Aσκηση 1η LED 40" (?) 1080 46" Βαλτε στη θεση του "(?)" ενα απο τα ">>" , ">" , "=" , "=<".... αν μπορεις (spc) ..ριξε ενα hint σε αυτο...μη κοπω...δε λεει!!! Kαι αν υποθεσουμε οτι βγαινει η led απο τη μεση ....ποια απο τις αλλες?? Μινι απαντησεις στους υπολοιπους.. Δεν εχω πλουσιους φιλους... Δεν εχουν τις οθονες που θελω να κοιταξω.. Στα μαγαζια αν εντελως τυχαια εχουν 2 που θελω σε ενα μαγαζι ...δεν εναι διπλα διπλα ..και παιζουν διαφορετικα πραματα..(ΤV πχ ..και καποιο DVD η αλλη). 3 στο ιδιο μαγαζι ..δεν εχω πετυχει. Δεν βρισκω και κανενα review για την Μ91.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Λοιπον. Οταν λεμε συνδεση με πισι: α.αποκλειεις τις πλασμα. β.πας σε 1080, εκτος αν θες να βλεπεις απο 5μετρα... γ.100hz, αχρηστα. 60 θα δινεις απ' το πισι. δ.οσο περισσοτερες ιντσες τοσο καλυτερα LED δεν αγοραζεις γιατι ουτε τα λεφτα εχεις, ουτε υπαρχει. Απο τις επιλογες σου, ανετα 1) Samsung LE 46 M86(87) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 28, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 δεν ειμαι τοσο σιγουρος.... ψιλοπαιζει λιγο η panasonic pz70 42"..αλλα λιγο. η LEd υπαρχει ..και ειναι πιο φτηνη απο τις υπολοιπες (μη ξεχναμε οτι ειναι στις 40" μονο) τιμη και καταστημα δεν δινω...μιας και θα ηθελα να εχω λογο στο δικαιωμα επιλογης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 29, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Θες να διαβαζεις κιολλας στην οθονη ή μονο βιντεο θα βλεπεις;Αν θες το 1ο ξεχνα τις πλασμα αμεσως εκτος αν εισαι αυτοκαταστροφικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 29, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 σαν σκορπιος ειμαι λιγο αυτοκαταστροφικος... ...αλλα οχι ..με εξαιρεση τους υποτιτλους δεν προκειται να διαβαζω κατι αλλο.. Ακριβως η χρηση της φαινεται στο πρωτο ποστ. Ταινιες 70% ...games 20%(σπανια παιζω αλλα ειναι συνεχομενο σε ωρες) και 10% αθλητικου περιεχομενου. Δεν προκειται να χρησιμοποιηθει για ιντερνετ (ή βοηθητικη στην κυριως οθονη.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.