Jump to content

WD mybook premium προβλημα αναγνωρισης από windows XP

GiCmo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω έναν WD mybook premium εξωτερικό στα 500GB.

Τον χρησιμοποιούσα (με κάποια παλι προβληματάκια) στον προηγούμενο υπολογιστή μου για περίπου 3-4 μήνες.

Αγόρασα καινούργιο PC με windows XP service pack2 και όλα τα updates, αλλά όποτε κάνω plug-in το σκληρό σε οποιαδήποτε θύρα usb, μου πετάει παραθυράκι εγκατάστασης και περιμένει drivers... Ο σκληρός ανοίγει κανονικά, δουλεύει το μπλε fancy λαμπάκι που έχει αλλά δεν βγαίνει στα windows ούτε καν στο disk management.

Drivers δεν θυμάμαι ποτέ να χρειάζονται οι εξωτερικοί σκληροί υποτίθετε είναι τελείως plug n play σαν τα stickakia σωστά?

Plz help όποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει

Εγώ είχα πάρει το 500άρι mybook studio...που ήτανε φορμαρισμένο για mac.Ακολο΄θησα οδηγίες από τη σελίδα της εταιρείας και τον φόρμαρα σε xp.

Ίσως πρέπει να κάνεις κάτι παρόμοιο...περίμενε να απαντήσει καποιος πιο ψαγμένος όμως...μη σε κάψω:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.