Jump to content

καμία αξιόπιστη εταιρεία για στοίχημα;

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ανοίγω το thread γιατί την έφαγα από την betfair.

αρχικά είχα κάνει μια κατάθεση μέσω paypal 20 ευρώ. τα έχασα κι έκανα δεύτερη κατάθεση μέσω χρεωστικής. 30 ευρώ. τα παίζω τα κάνω 800. πάω να τα τραβήξω, και με αφήνει να βγάλω μόνο τα 30 που είναι ίσα με το ποσό που έβαλα (πάω να τα τραβήξω κατευθείαν στην χρεωστική).

παίρνω τηλέφωνο σε έναν υπεύθυνο και του λέω το πρόβλημα. και μου λέει ο τυπάς περίμενε 24 ώρες και την επόμενη ημέρα τράβα άλλα 30. σίγουρα του λέω; όπως σε ακούω και με ακούς μου λέει. :) :) κάνω την διαίρεση και βλέπω ότι θέλω 23 ημέρες να τα βγάλω όλα. λέω λοιπόν ας βάλω άλλα 200 ούτως ώστε να σε 5 ημέρες να τα πάρω πίσω. το κάνω (μου τρώνε εννοείτε την προμήθεια). τραβάω πίσω την επόμενη τα 200 - περιμένω μια μέρα, και μόλις πάω να τραβήξω τα επόμενα διακόσια μου λέει ή τραπεζική κατάθεση, ή τραπεζική επιταγή ή paypal. στα δυο πρώτα θέλει τρελή προμήθεια η τράπεζα. οπότε μέσω paypal, εντάξει έκανα την δουλειά μου αλλά έπρεπε πρώτα να ψάξω iban κτλ κτλ. άσε που τώρα τελευταία το paypal θέλει να ανεβάσεις κάτι φωτογραφίες κάτι διπλώματα οδήγησης κτλ κτλ γιατι΄έχω ξεπεράσει τα 1000 ευρώ.

παίζω και στην expekt και μέχρι στιγμής όλα καλά. άκουσα για την bwin ότι κάνει τα ίδια δεν σε αφήνει να τραβήξεις.

γνωρίζει κανείς για sporting bet? πως είναι εκεί το καθεστώς στην ανάληψη; καμιά άλλη εταιρεία με δυνατές αποδόσεις που να μην έχεις πρόβλημα στην ανάληψη;

willhill με πιστωτικη=εγγυηση

Βαζεις οσα θες,και οτι ωρα θες τα τραβας χωρις προμηθειες,ταυτοτητες κλπ κλπ(μπαινουν παλι στην πιστωτικη σου).Υποθετω οτι και με χρεωστικες θα ακολουθει την ιδια φιλοσοφια

Μειονεκτημα:ο τροπος που πονταρεις δεν ειναι ιδιαιτερα βολικος

Από το 2004 χρησιμοποιώ Globet και Eurobet. Κανένα πρόβλημα με αναλήψεις στη γειτονιά των 500€.

Με BetandWin είχα και εγώ πρόβλημα οπότε μακριά.

bet365+betfair με χρεωστικη,δεν ειχα προβλημα.απολυτα ευχαριστημενος,ειδικα απο το support της betfair.

βεβαια δεν εχω κανει αναληψη ποτε πανω απο 200 ευρω,οποτε δεν ξερω τι παιζει σε αυτα τα ποσα..

Είσαι σίγουρος πως δεν σε αφήνουν? Εγώ GAMEBOOKERS που έχω, απλά στην πιστωτική σου επιστρέφουν ότι κατέθεσες. Τυχόν παραπάνω κέρδη στα βάζουν σε κάποιον άλλο λογαριασμό σου.

Βασικά, κόψτε το για να ηρεμήσετε!

• 2 weeks later...

http://www.stanjames.com/

Δεν υπαρχει προμηθεια στην αναληψη και δεν υπαρχει ελλαχιστο πονταρισμα,μπορεις να παιξεις και 0,01

Εκανα αναληψη 250e χωρις κανενα προβλημα.Σε 2 μερες ηταν μεσα τα χρηματα

Bwin χρησιμοποιω εδω και 1 χρονο!

Απλα κορυφη!

Οτι αθλημα θες, οτι πρωταθλημα θες και φοβερη εξυπηρετηση στο live στοιχημα

Χρειαζοταν να στείλεις φωτο ταυτοτητας για την αναληψη.

Oχι δεν εστειλα τιποτα.Στην bwin που εχω και εκει λογαριασμο θυμαμαι ζητησαν.Την bwin την εχω πλεον για να βλεπω ζωντανους τους αγωνες...Ε ναι μωρε...0.50 η στηλη παει πολυ για περιεργα συστηματα:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.