kots Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 γεια σας. καταρχήν αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω τα δυο αυτά λειτουργικά σε λαπτοπ που έχει βρίστα. το λαπτοπ είναι hp 9680ev και δεν μου έχουν δώσει σιντί με drivers.έστω ότι τους drivers για xp τους βρίσκω. για λινουξ θα βρω τίποτα; βασικά τι θα πρέπει να προσέξω; μου είπανε ότι είναι καλύτερα να βάλω πρώτα τα λίνουξ και μετά τα xp.σκέφτομαι να κάνω partition στον δίσκο, και μετά να περάσω τα λειτουργικά σε διαφορετικό παρτίτιον.έχετε να μου δώσετε καμιά συμβουλή εκτός του να πάρω back up της ήδη υπάρχουσας κατάστασης; να το προχωρήσω ή δεν συνίσταται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Πρώτα ΧΡ μετά Linux.Θα βρεις τους οδηγούς και θα τους βάλεις slipstreamed με το n-lite.Καλό είναι να πας στο site της HP και να βρεις τους οδηγούς ακόμα και γιαλίγο παλιότερο λάπτοπ αλλά με ίδια πλατφόρμα (Τ7200 πέρισυ Τ7300 φέτος για παράδειγμα).Linux παίζουν διάφορα, SUSE & Ubuntu είναι συμβατά.Backup εννοείται. Τα Vista δεν ξέρω αν μπαίνουμε μετά από Linux αν θες δηλαδή να τα έχεις και τα τρια λειτουργικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Φεβρουάριος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Θα βρεις τους οδηγούς και θα τους βάλεις slipstreamed με το n-lite.για πάρτο λίγο αλλιώς..... τι είν τουτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Φεβρουάριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 http://www.nliteos.com/Ενσωματώνεις τους drivers που χρειάζεται το σύστημά σου στο cd εγκατάστασης των windows. Κάνει και πολλά άλλα. Φρόντισε να βρεις κάποιο how-to γιατί γίνονται εύκολα λάθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Εγώ στο δικό μου λαπτοπ άλλης μάρκας αγορασμένο πριν 3 μήνες έχω vista και ubuntu. Απλά έκανα νέο partition και έβαλα ubuntu.Να σου πω την αλήθεια, πιστεύω πως σε ΧΡ δύσκολα θα βρεις όλους τους drivers. Στα ubuntu μάλλον θα σου δουλέψουν σχεδόν όλα από την αρχή, εκτός από το bluetooth.Τώρα, ας σου πει και κάποιος άλλος με περισσότερη εμπειρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.