ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 7, 2008 #81 Απρίλιος 7, 2008 crio εκανα λαθος.δεν πηγα σε sony center αλλα σε μαγαζι που συνεργαζοταν με sony center για να παρω την extra εγγυηση.
allos Απρίλιος 8, 2008 #82 Απρίλιος 8, 2008 Εγώ δεν καταλαβαίνω πως έχει βουήξει όλο το Internet και ακόμα κάποιοι επιμένουν να ψωνίζουν από εκείΜαζί σου και εγώ....
Aris137 Απρίλιος 9, 2008 #83 Απρίλιος 9, 2008 αγόρασα 2 twinmos ddr2 και η μία ήταν χαλασμένη.Απλά τις γύρισα πίσω και πήρα τις twisted με μια μικρή διαφορά τιμής.Όταν μπορούμε να αποφεύγουμε το rma εφόσον έχουμε το δικαίωμα είναι ότι καλύτερο,πάντως με τις κάρτες γραφικών επειδή έχω περάσει πολλά rma στο παρελθόν κάποια μαγαζιά κάνουνε και 1,5 μήνα να την επιστρέψουνε.Μόνο εγγύηση πλαισίου δίνει άμεση αντικάσταση και γι'αυτό έχει 10 ευρώ πιο ακριβά προιόντα,αν είναι πιο ακριβά.
Kostas007 Απρίλιος 9, 2008 #84 Απρίλιος 9, 2008 Μόνο εγγύηση πλαισίου δίνει άμεση αντικάσταση και γι'αυτό έχει 10 ευρώ πιο ακριβά προιόντα,αν είναι πιο ακριβά.Μονο πιο ακριβα δεν ειναι...αν δεις τιμες σε ραμ και καρτες γραφ ειναι μακραν οι καλυτερες στην ελλαδα.
Kostas007 Απρίλιος 9, 2008 #85 Απρίλιος 9, 2008 Μόνο εγγύηση πλαισίου δίνει άμεση αντικάσταση και γι'αυτό έχει 10 ευρώ πιο ακριβά προιόντα,αν είναι πιο ακριβά.Μονο πιο ακριβα δεν ειναι...αν δεις τιμες σε ραμ και καρτες γραφ ειναι μακραν οι καλυτερες στην ελλαδα.
Aris137 Απρίλιος 10, 2008 #86 Απρίλιος 10, 2008 Μονο πιο ακριβα δεν ειναι...αν δεις τιμες σε ραμ και καρτες γραφ ειναι μακραν οι καλυτερες στην ελλαδα.έχει πολύ καλές τιμές και δυσκολα ανταγωνίζεται,στους σκληρούς τσιμπάει λίγο ακόμα...
paokkerkir Απρίλιος 19, 2008 #87 Απρίλιος 19, 2008 Eγώ είχα πάρει έναν δίσκο από το e-shop, ο οποίος έπεσε από τα χέρια του πωλητή στο πάτωμα με δύναμη όταν μου το έδινε...Τέσπα τον παίρνω, πάω σπίτι και έκανε κάτι περίεργους θορύβους και πετούσε μπλε οθόνες...Ευτυχώς όμως τον άλλαξαν σε 5 μέρες.
Spanaks Απρίλιος 19, 2008 #88 Απρίλιος 19, 2008 Μου θυμίζεις εμένα που παρέλαβα εξωτερική θήκη δίσκου που δεν ήταν σφραγισμένη... και τελικά είχε μέσα μόνο τη θήκη... ούτε καλώδια ούτε τροφοδοτικό... (αλλάχτηκε αργότερα)Τσεκάρετε πριν φύγετε από το ταμείο...
papatsonis Απρίλιος 19, 2008 #89 Απρίλιος 19, 2008 Eγώ είχα πάρει έναν δίσκο από το e-shop, ο οποίος έπεσε από τα χέρια του πωλητή στο πάτωμα με δύναμη όταν μου το έδινε...Τέσπα τον παίρνω, πάω σπίτι και έκανε κάτι περίεργους θορύβους και πετούσε μπλε οθόνες...Ευτυχώς όμως τον άλλαξαν σε 5 μέρες.αν και γρηγορα εξυπηρετηθηκες, οποτε τελος καλο , δεν υπηρχε περιπτωση να τον παραλαμβανα μετα απο τετοιο πεσιμο , ειδικα μεσα στα μουτρα μου.ή αμεση αντικατασταση επιτοπου, ή αρνηση παραλαβης.
paokkerkir Απρίλιος 19, 2008 #90 Απρίλιος 19, 2008 Mόλις του έπεσε του είπα: Κανόνισε να μη δουλεύει τώρα... Και η απάντηση...: Σιγά μωρέ, λιγότερες χτυπισιές νομίζεις τρώνε στο δρόμο? Και όντως έτσι είναι
neuromancer Απρίλιος 20, 2008 #91 Απρίλιος 20, 2008 αν και γρηγορα εξυπηρετηθηκες, οποτε τελος καλο , δεν υπηρχε περιπτωση να τον παραλαμβανα μετα απο τετοιο πεσιμο , ειδικα μεσα στα μουτρα μου.ή αμεση αντικατασταση επιτοπου, ή αρνηση παραλαβης.Εννοείται!!! Άκου έπεσε στο πάτωμα και τον πήρες!!! Στο κεφάλι θα του τον κοπανούσα αν επέμενε να τον πάρω.
psycho@69 Απρίλιος 21, 2008 #92 Απρίλιος 21, 2008 Τι να πω ρε παιδιά όποτε μου έχει τύχει να επιστρέψω πίσω οτιδήποτε που έχω αγοράσει από το e-shop δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα και η παραγγελιά αντικατάστασης γίνεται κανονικά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.