Jump to content

Πώς κάνω Raid 0 στα Vista;

Φάνης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις μου ήρθαν 2 ράπτορες και λέω να τους αξιοποιήσω με μια συστοιχία...

Ποιά είναι η διαδικασία στα Vista; Θα χρειαστώ floppy οπωσδήποτε;

Η μητρική είναι η Asus P5K Deluxe.

αρχικα στηνεις το raid μεσα απο τις επιλογες του bios και τα Vista ειναι ετοιμα προς εγκατασταση.

δεν χρειαζεται δηλαδη καποια δισκετα ή εξτρα οδηγος προς εγκατασταση περαν απο το δισκακι του λειτουργικου:)

Κανε ενα search στο forum ολο και κατι υπαρχει...

Αν ειναι για vista δεν χρειαζεται floppy γιατι μπορεις να κανεις load ακομη και απο usb συσκευη...σιγουρα χρειαζεσαι τον driver του raid απο το site της ASUS !!:)

Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 15:47]

Κανε ενα search στο forum ολο και κατι υπαρχει...

Αν ειναι για vista δεν χρειαζεται floppy γιατι μπορεις να κανεις load ακομη και απο usb συσκευη...σιγουρα χρειαζεσαι τον driver του raid απο το site της ASUS !!:)

:blink: :wassat: και γω δηλαδη στην P5K deluxe μου πως εστησα το Vista raid χωρις να βαλω εξτρα driver?:wassat: :blink:

Τι εννοείς "χωρίς να βάλεις έξτρα driver"; Δηλαδή τα Vista έχουν από μόνα τους τους RAID drivers για όλες τις μητρικές;

• 11 months later...

Εχω βάλει 2 seagate 500gb τους εχω κανει Strip 0 meso jmicron utility. Οταν πάω να κανω εγκατασταση vista δεν μπορω να δω κανεναν δισκο στην καρτελα με τους δισκους που επιλεγεις να κανεις εγκατασταση λειτουργικου.... :help1:

Μόλις μου ήρθαν 2 ράπτορες και λέω να τους αξιοποιήσω με μια συστοιχία...

Έχει κανένα πέρασμα εκεί κοντά.... να έρθω να στήσω καρτέρι... :D

@Cupras

ο Jmicron δεν είναι για RAID με εξωτερικό δίσκο.... Δεν έχεις ICHxR chipset ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.