voudas Μάρτιος 8, 2008 #41 Μάρτιος 8, 2008 καλά δεν είναι πουθενά αγγελικά τα πράγματα... κ εγώ έχω γραμμή 4νετ που παίζει στα 2-5 αντί για 12-14 που παίζουν άλλες 2 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ... συν τα disconnects... και δεν κάνει τπτ... πριν μια βδομάδα κατάφερα να φτάσει σαν βλάβη στον οτέ (!!! τόσο καιρό δεν έκαναν τπτ), ο οποίος ήρθε (ο οτέ, όχι η 4νετ)και είπε ότι η γραμμή δεν φαίνεται να γειώνεται κάπου και έφυγε... και να μην πω για τις ώρες που έχω φάει με τους άσχετους στην υποστήριξη που το μόνο που ξέρουν είναι να ρωτάνε αν έχω φίλτρα στα τηλέφωνα... και άλλα πολλά τραγελαφικά... ή άλλο ανέκδοτο, επί μήνες έστελναν λάθος ποσά κ μετά από επιστολές, φαξ κλπ η μόνη "επίσημη" άποψη ήταν να πληρώνω αυτό που νομίζω σωστό άσχετα τι λέει ο λογαριασμός και να μην ανησυχώ δε θα μου το κόβουν... παρόλλα αυτά έχω την άποψη ότι είναι ο καλύτερος εναλλακτικός.. μετά hol, μετά on/vivo και τέλος η μακρυά απο μας τελλάς... πάντως επειδή δοκιμάζω κ μια οτε 24άρα στο ίδιο κέντρο θα έχω καλύτερη άποψη σε λίγο καιρό... η πρώτη αίσθηση είναι καλύτερα pings...
Tsakonas Απρίλιος 2, 2008 #42 Απρίλιος 2, 2008 για να λεμε και του στραβου το δικιο,εδω λινκακι στο φορουμ του awmn που δειχνει τι προκαλουν τα τορρεντς εστω και σε ερασιτεχνικο δικτυο.... http://awmn.net/forum/viewtopic.php?f=95&t=35495
Tsakonas Απρίλιος 5, 2008 #43 Απρίλιος 5, 2008 λοιπον...στον οτε πρεπει να παιζει γενικα shaping ως εξης... ->ανεξαρτητως γραμμης,να εχεις κοφτη στο 80% της θεωρητικης αποδοσης της γραμμης σου και να σαι οριακα παραπανω απτην αμεσως χαμηλοτερη..οταν ειχα 768 εφτανα μεχρι 75-77kilobyte/sec(αντε που και που καμια 80αρα)τωρα που την αναβαθμισανε αυτοματα σε 1024 γυρω στο 100kilobyte ./sec παιζουμε...η πλακα ειναι οτι το upload μου χτυπαει που και που κατι 30αρες (θεωρητικο οριο γραμμης ->32)συγχρονιζω στα 1021/253...
yanni Απρίλιος 6, 2008 #44 Απρίλιος 6, 2008 Το πραγματικό bandwidth έτσι και αλλιώς είναι χαμηλότερο από το θεωρητικό της γραμμής. Θα μπορούσες να μιλήσεις -θεωρώ- για κόφτη αν είχες π.χ. 1mbit γραμμή, 768kbps ISP και έπιανες πάλι 77-80KB/sec. Κόφτη π.χ. είχε η Forthnet στην NetKey. Με 768 γραμμή πριν 1,5 χρόνο που είχα δοκιμάσει NetKey (με βάση τα τεχνικά της χαρακτηριστικά έκοβε στα 512ΚΒ/sec) έπιανα και πάνω από 512. Πριν 6-7 μήνες που είχα ξανά χρησιμοποιήσει δεν πέρναγε τα 480kb/sec. Εκεί οι τύποι ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν κάνει λαδιά.
jogi Απρίλιος 6, 2008 #45 Απρίλιος 6, 2008 Προσωπικά προτιμώ να παίζει traffic shaping στα torrents παρα να εχω latency 1000000msec σε online gaming ή VOIP ή να μην μπορώ να κατεβάσω απο http στο μέγιστο της γραμμής μου.Το torrent ειναι δίκοπο μαχαίρι. Σαν τεχνολογια εχει την δύναμη να μπουκώσει το internet για τα καλα.... Αν δεν το καταλαβαινετε ή αν δεν σας ενδοιαφέρει αυτό ειναι αλλο θέμα.
yanni Απρίλιος 6, 2008 #46 Απρίλιος 6, 2008 Επειδή ακριβώς μπουκώνει το internet ο ISP ΟΦΕΙΛΕΙ να πει "Για υπηρεσίες P2P εγγυόμαστε/επιτρέπουμε μέχρι εκεί" Αλλά.... δεν το κάνει, διότι το δικό του δίκτυο δεν μπουκώνει ποτέ!!! Στο παράδειγμα της NetKey δεν αναφέρομαι σε ταχύτητες p2p.
reno Απρίλιος 6, 2008 #47 Απρίλιος 6, 2008 Μαγες όσο υπαρχή ο χαλκός στην Ελλάδα μην περιμένετε πολλά όταν μπει οπτική ίνα τότε ναι :giveup:
Tsakonas Απρίλιος 6, 2008 #48 Απρίλιος 6, 2008 Προσωπικά προτιμώ να παίζει traffic shaping στα torrents παρα να εχω latency 1000000msec σε online gaming ή VOIP ή να μην μπορώ να κατεβάσω απο http στο μέγιστο της γραμμής μου.Το torrent ειναι δίκοπο μαχαίρι. Σαν τεχνολογια εχει την δύναμη να μπουκώσει το internet για τα καλα.... Αν δεν το καταλαβαινετε ή αν δεν σας ενδοιαφέρει αυτό ειναι αλλο θέμα.α ναι,εδω πρεπει να το παραδεχτω..οσον αφορα τα pings μου ,πλησιαζουν το αριστο(μεχρι και 25ms εχω δει σε speedtest)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.