Jump to content

Sites με αγγελίες αυτοκινήτων

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:56]

Θέλω να πουλήσω την λ-emo μου και ψάχνω κανένα site της προκοπής να βάλω αγγελία. Γνωρίζετε κάποιο; :D

www.car.gr

Κωστα εβαλα το fiataki σε 2-3 site που εβγαλε ο γουγκλης και μετα απο 2 μερες το ειχα πουλησει ......Βαλε λοιπον στον γουγκλη αγγελιες αυτοκινητων και χωσε την μαουνα στα 5 πρωτα site που θα βγαλει !!

Αρχική απάντηση από PGM

Κωστα εβαλα το fiataki σε 2-3 site που εβγαλε ο γουγκλης και μετα απο 2 μερες το ειχα πουλησει ......Βαλε λοιπον στον γουγκλη αγγελιες αυτοκινητων και χωσε την μαουνα στα 5 πρωτα site που θα βγαλει !!

Μαούνα; Θες να σε πάω μια τελευταία βόλτα να σου κοπεί η λαλιά; :p

Ευχαριστώ παιδάκια :flower:

• 8 months later...

μην παρεις μεταχειρισμενο απο την ελλαδα γιατι το λιγοτερο θα εχει πεσει απο την ακροπολη.:suicide2:

μην παρεις μεταχειρισμενο απο την ελλαδα γιατι το λιγοτερο θα εχει πεσει απο την ακροπολη.:suicide2:

Ναι ε; Το δικό μου 4 ετών είναι, μτχ το είχα πάρει. Δεν μου έχει βγάλει τίποτα. Α, και το πήρα από μάντρα. Όχι από "το είχε ο παπούς μου/ξανθιά φίλη μου και δεν το κινούσε"

• 1 month later...

Το κάρο πουλήθηκε και αντικαταστάθηκε επιτυχώς από τρίκυκλο.

Case closed.

Κάποιος πρέπει να διαβάσει τους κανόνες που αποδέχτηκε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.