amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 ειχα msi650ι...μου χαλασε...θα παρω 680ι asus....θα μου ζητησει φορματ???το 680ι υποστηριζει τον ε8400 στη σελιδα λεει ναι..αλλα υποστηριζει??:whistling
johnny73 Φεβρουάριος 28, 2008 #2 Φεβρουάριος 28, 2008 οταν αλλαζεις μητρικη παντα γινεται φορματ στον σκληρο που εχεις το λειτουργικο.βασικα μονο με την αλλαγη μητρικης (νομιζω και cpu) χρειαζεται να κανεις φορματ.
amgamer Φεβρουάριος 28, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 28, 2008 θα παρω την asus p5n32 sli με το 680ι βασικα εχει ιδια drivers..αρα δεν θα χρειαστει format...επισης ξερω οτι μπορεις να διαγραψεις κατι φακελους και παλι αποφευγεις το φορματ..παλαιοτερα το κανα αυτο σε p4 cpu τωρα επειδη ειχα λιγο καιρο τη μητρικη την αλλη δεν το χα ψαξει...
Ignatios Φεβρουάριος 29, 2008 #5 Φεβρουάριος 29, 2008 Για το αν το 680i παίζει Ε8400 θα δοκιμάσω αυτές τις μέρες και θα σου πω.Πέρασα bios σε μια striker extreme και θα δοκιμάσω.Για το αν θα χρειαστείς φορμάτ, αφου λες οτι είναι ίδιοι drivers λογικά όχι. Δεν θα χρειαστείς.Για διαγραφή φακέλων δεν ξέρω να σου πω αλλά ξέρω οτι υπάρχει ένα "κόλπο" όπου κάνεις απεγκατάσταση όλους τους drivers της ΜΒ, κλέινεις τον υπολογιστή και κάνεις boot πρώτη φορά ξανά με το καινούριο hardware.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα....
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #6 Φεβρουάριος 29, 2008 Αν έχεις vista ότι και να αλλάξεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα ώς και να μεταφέρεις τον σκληρό σου σε έναν εντελώς διαφορετικό υπολογιστή!Αν έχεις XP τότε δεν θα λειτουργίσουν με τίποτα!!!!!
amgamer Φεβρουάριος 29, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 29, 2008 θα δουμε...αν δεν λειτουργησουν τι να κανουμε...2-3 μερες ταλαιπωρια ακομα,για να το συνεφερω..
Ignatios Φεβρουάριος 29, 2008 #8 Φεβρουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από bkbilly [Σήμερα, στις 12:29] Αν έχεις vista ότι και να αλλάξεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα ώς και να μεταφέρεις τον σκληρό σου σε έναν εντελώς διαφορετικό υπολογιστή!Αν έχεις XP τότε δεν θα λειτουργίσουν με τίποτα!!!!! bkbilly αυτό με ενδιαφέρει πολύ.Είναι τσεκαρισμένο?Θέλω να πάω απο 965 σε 680i αλλά έχω raid και θέλω να παω σε raid.Αν υποθέσουμε ξεπερνάω το πρόβλημα του raid κατα τα άλλα γίνεται?Βαριέμαι να ξανακάνω εγκατάσταση απο την αρχή τα πάντα.... :cry:
kallileo Φεβρουάριος 29, 2008 #9 Φεβρουάριος 29, 2008 Δεν νομιζω να μπορεις να ξεπερασεις τοσο ευκολα το προβλημα του raid αλλα μπορεις να ξεπερασεις το προβλημα με τα XP. Ισχυει αυτο που λεει ο bkbilly αλλα....Mεταφορα των windows ΧΡ σε αλλο pc!!!
amgamer Φεβρουάριος 29, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 29, 2008 στο raid οντως ειναι δυσκολο...γιατι εκει παιζουν πολλα..αλλα απο απλο xp σε αλλο , επειδη το χω κανει και μαλιστα με εντελως αλλο συστημααπο intel σε amd τοτε..ολα επαιξαν ρολοι...φτανει να διαγραψεις οτι driver υπαρχει μεσα...και να συνδεσεις τους σκληρους στο καινουργιο συστημα και να περασεις τα καινοργια εκει.
bkbilly Φεβρουάριος 29, 2008 #11 Φεβρουάριος 29, 2008 Δεν ξέρω για το raid αλλά οτι τα vista μπορούν να μεταφερθούν σε όποιον υπολογιστή θέλεις αυτό γίνεται εγκυημένα!
amgamer Φεβρουάριος 29, 2008 Author #12 Φεβρουάριος 29, 2008 σιγα το ατου :P για πεταμα ειναι αυτο το λειτουργικο..
Ignatios Μάρτιος 4, 2008 #13 Μάρτιος 4, 2008 Ο Ε8400 έπαιξε σε 680ί κανονικότατα. Με Bios 1503.Φυσικά με το raid δεν τα κατάφερα και τα πέρασα όλα απο την αρχή.Περιττό να πω οτι το BIOS της Asus είναι πολύ πιο δύσκολο απο της Gigabyte. Και μου φαίνεται και χειρότερο... Βέβαια δεν το έχω μάθει ακόμα...Το ίδιο ισχύει και για τους drivers της nvdia σε σχέση με της intel.Πολύ καλύτεροι της Intel. (Για chipset)
amgamer Μάρτιος 5, 2008 Author #14 Μάρτιος 5, 2008 ωραια χαιρομαι.εγω εχω μπλεξει με Ε-shop...και δεν μπορω να παρω το 680 η 780οι ανθρωποι ειναι γαιδαροι,εχει βρεθει οτι η μητρικη ειναι off λενε θα προβουμε σε αντικατασταση και το πανε απο μερα σε μερα συνεχεια..ηταν γαιδαροι κ παραμενουν ..:OT:χωρια οτι δεν εχουν να μου την αντικαταστησουν την ιδια..αντι να κοψουν ενα πιστωτικο σα κυριοι ....εχω χασει πασα ιδεα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.