voudas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 ψάχνοντας στο νετ για κάποια probs, ο γούγλης μου έβγαλε κάμποσα λινκς και από ένα site http://www.experts-exchange.com/ όπου έχει μεγάλη βάση με ερωτήσεις/απαντήσεις σε πολλά τεχνικά και άλλου είδους προβλήματα...οι τυπάδες ζητάνε κάμποσα λεφτά για να δεις τις "λύσεις"... ακόμα κ για trial πρέπει να δώσεις πιστωτική... Free Trial + Monthly Plan $12.95 Free Trial + 6 Months Plan Save $17.75 $59.95 Free Trial + 1 Year Plan Save $55.45 $99.95 Free Trial + 2 Year Plan Save $120.85 $189.95 και σε κάθε θρεντ, σου έχει την ερώτηση και από κάτω όλες τις απαντήσεις μασκαρισμένες λέγοντας ότι πρέπει να κάνεις login για να τις δεις...ΟΜΩΣ διάβασα ότι αν μπλοκάρεις τα cookies τα βλέπεις έτσι κι αλλιώς χωρίς login κάνοντας scroll στο κάτω μέρος της σελίδας, όπου βγάζει τα replies unmasked...εμένα πάντως μου τα δείχνει έτσι κι αλλιώς από κάτω...WTF τόσο mαλάκες είναι ή για τόσο mαλάκες ψάχνουν??? (νομίζω both) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 LooooooL godlike! Μπράβο ρε Κωστή, εμπειρία Αν και έχω δανεικό account, πολύ χρήσιμο, έστω μέχρι να το φτιάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αξίζει σα site? Πολλές φορές ψάχνω απαντήσεις κι τις έχουν (υποτίθεται) εκεί, ενώ αλλού δε βρίσκω... Αλλά σκεφτόμουν ότι απλά στα παίρνουν για να σου πουν ότι τελικά δεν έχουν απάντηση. Φυσικά ότι για όλα, αλλά για αυτά που δε βρίσκεις αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Ναι αξίζει. Έχει πολύ καλή πληροφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Μαλλον δεν ειναι και τοσο experts...Οποτε ψαχνω κατι τεχνικο στο google βγαινει αυτη η σελιδα...Καποιος με εμπειρια απο αυτο site να μας πει αν αξιζουν τιποτα απο αυτα που λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αξίζει, αλλά είναι πιο πολύ για τεχνικούς κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Και στον IE και στο Opera βγαινουν κανονικα οι απαντησεις unmasked οπως λεει ο Voudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Πολύ χρήσιμο. Πολλές φορές μού χει τύχει να έχει πληροφορία αυτό το site, χωρίς βέβαια να έχω τσεκάρει αν όντως ξέρουνε τι λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Φεβρουάριος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Ένα κόλπο που πιάνει συχνά είναι να πατήσεις να δεις την cache-αρισμένη σελιδα από τα αποτελέσματα του Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.