antonisgagas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2008 Παίδες τα φώτα σας,ένα φιλαράκι την πάτησε μετά από bios update της μητρικής του. Έχει την striker extreme και ενώ έκανε επιτυχώς το bios update από τα windows (1305 σε 1505) του ζήτησε να κάνει επανεκκίνηση για να αποθηκευτούν οι αλλαγές .Έτσι και έκανε. Όμως μετά από αυτό νέκρα. Ούτε στο post screen δεν μπαίνει ούτε μπιπ ακούγεται .Γενικά δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα για να το επαναφέρουμε;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Επιστροφή στο κατάστημα για αλλαγή και ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ περί BIOS update.Και επίσης, ΠΟΤΕ update μέσω των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Φεβρουάριος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Εγώ το ξέρω για bios update από windows αλλά εκείνος...Έχει περάσει η εγγύηση (από multirama).τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από dpolalΚαι επίσης, ΠΟΤΕ update μέσω των windows. Κανω μεσο windows εδω και μια 5ατια....... Με της καταληλες προετημασιες δεν πεζει κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Φεβρουάριος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Λοιπόν όπως έχω πει σε μερικά ακόμα POSTS (plz use the search) είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε μια P5K.Η λύση είναι αν και παράδοξη πολύ απλή και επιτυχής!!Βγάζουμε όλα τα υποσυστήματα εκτός από την CPU και μετά τα βάζουμε ένα-ένα.Επίσης τα μόνα περιφερειακά που θα είναι συνδεδεμένα θα είναι η οθόνη και το πληκτρολόγιο σε PS/2 θύρα.Περιμένω απάντηση για το αν πέτυχε ή αν έχεις οποιεσδήποτε απορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Φεβρουάριος 27, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Το διάβασα το συγκεκριμένο post και τα εφάρμοσα αυτά που λες αλλά πάλι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Φεβρουάριος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από crustytheclown Το διάβασα το συγκεκριμένο post και τα εφάρμοσα αυτά που λες αλλά πάλι τίποτα. ’μα δεν δούλεψε έτσι μονόδρομος είναι το RMA.Σου εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από crustytheclown ...Έχει περάσει η εγγύηση (από multirama).τι κάνουμε; Αγοράζεται καινούργιο μπόρντ... Αρχική απάντηση από apagal ’μα δεν δούλεψε έτσι μονόδρομος είναι το RMA.Σου εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα. Βλέπε προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 27, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Βρες άλλον με stiker και hotflashάρισε την Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Φεβρουάριος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από dellman Βρες άλλον με stiker και hotflashάρισε την Όντως καλή ιδέα αυτή.Ίσως κανένα παιδί από το forum μπορεί να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 27, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Μπορείς να γράψεις bootable δισκέτα ή usb flash να κάνει ξανά το bios update.Περισσότερα εδώ από παλίο μου ποστ:I copied my old bios 'thisbios.bin' and awdflash.exeI wrote this in an autoexec.bat fileawdflash thisbios.bin /sn /py /cc /rI restart the computer insert disk and bios updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Φεβρουάριος 27, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Όντως παιδιά θα κάνω hotflash τελικά.Δεν χάνω κάτι να το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.