BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 λοιπον ενα vaio δεν ανοιγε (μονο 3 λαμπακια αναβαν )εβγαλα μια μνημη και εστρωσετωρα μπαινει και bios και παει να ξεκινησει winxpμου λεει "resuming windows" αλλα δεν προχωραειμενει κει κολημενοF5 &F8 δεν δουλευουν για save modeμονο ενα F δουλευει και ξεκιναει το restoration της vaioπρωτονγια να κανω backup σε σατα 2,5'' θελω ειδικη θηκη ή κανει και ενας ανταπτορας που εχω για 2,5'' (μετατροπεας σε μεγαλη καλωδιοταινια ειναι για να βαζεις 2,5'' σε desktop)δευτερονπως κανουμε save mode σαυτο το βρωμοvaioτριτονκαμια ιδεα πως να μεταφερω το backup εκτος απο live linux που τοχω σκεφτει ηδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 αν είναι διαλυμένη η εγκατάσταση ίσως για αυτό δε μπαίνει safe mode...αν ο hdd είναι σάτα, συνέδεσέ τον κατευθείαν σε desktop... με sata... (dah)τί εννοείς να μεταφέρεις το backup? δε σε πιάνω... προφανώς αρχεία θα πάρεις έτσι κι αλλιώς αφού τα win φαίνονται κουκουρούκου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 26, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 μα το σατα λαπτοπ ειναι και σατα desktop?ιδιο καλωδιο?εννοω να μεταφερω το backup σε περιπτωση που δεν κανει η θηκη μου η σε περιπτωση που πρεπει να μεταφερω το backup ΑΠΟ το λαπτοπ και οχι απο το δισκακι μονο τουδλδ το λαπ να δουλευει με καποιο τροπο (λινουξ) και να το περασω με λαν ας πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 26, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 mpataria laptop telos, grafw apo to pda, ellhnika to prwi pali:psata ena vyzma einai... ton vlepoun kanonikotata ta desktop...efwson tha pareis files, anoikse to me erd commander prwta mpas k dei ta win, alliws. linux k ta petas se flashaki...allan peritto...an den einai sata Ela na sou dwsw adapter... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 26, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 ξεφτυλιστηκα , δεν ειχα δει ποτε 2,5''σατα...ντροπη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 01:36] ξεφτυλιστηκα , δεν ειχα δει ποτε 2,5''σατα...ντροπη μου :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 27, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 ε οκ τι να πω ψεμματα?δεν ειχα παραλαβει εως τωρα σατα 2,5'' και δεν φανταστηκα οτι κρατησαν το βισμα ενιαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.