Jump to content

onboard καρτα ηχου

ex_chaos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω την οnboard καρτα ηχου της ASUS striker 2 formula και τα ηχεια τα creative L3800 2+1.To προβλημα μου ειναι οτι απο τα ηχεια οταν δεν παιζει ηχος αλλα τα εχω αφησει ανοιχτα,ακουγεται ενας θορυβος σαν παρασιτα στο βαθος.Τι μπορει να ειναι αυτο?

Για να μην ανοίγω καινούριο thread έχω το ίδιο πρόβλημα με μια P5E3 Deluxe/WiFi όπου ακούγεται ένα διαρκές βουητό (όχι παράσιτα). Το on board της mobo είναι το soundmax και έχω ηχεία 5-1 της creative (δούλευαν μια χαρά στο παλιό pc).

Και εγώ στην Abit το ίδιο έχω, δεν ακούγεται από τα ηχεία αλλά όταν συνδέσω ακουστικά στην frond έξοδο.

Θα πάτε στο mixer των windows και ότι συσκευή δεν χρησιμοποιείτε, CD in, Line in, Speaker, microphone, Aux in κ.τ.λ. θα την κάνετε MUTE. Αν θέλετε πειραματιστείτε κιόλας. Βάλτε τα ηχεία στο max και καθώς κάνετε mute μία μία τις επιλογές δες τε που θα κοπεί το φύσημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.