ex_chaos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 Εχω την οnboard καρτα ηχου της ASUS striker 2 formula και τα ηχεια τα creative L3800 2+1.To προβλημα μου ειναι οτι απο τα ηχεια οταν δεν παιζει ηχος αλλα τα εχω αφησει ανοιχτα,ακουγεται ενας θορυβος σαν παρασιτα στο βαθος.Τι μπορει να ειναι αυτο?
Eldal Μάρτιος 4, 2008 #2 Μάρτιος 4, 2008 Για να μην ανοίγω καινούριο thread έχω το ίδιο πρόβλημα με μια P5E3 Deluxe/WiFi όπου ακούγεται ένα διαρκές βουητό (όχι παράσιτα). Το on board της mobo είναι το soundmax και έχω ηχεία 5-1 της creative (δούλευαν μια χαρά στο παλιό pc).
dpolal Μάρτιος 4, 2008 #3 Μάρτιος 4, 2008 Και εγώ στην Abit το ίδιο έχω, δεν ακούγεται από τα ηχεία αλλά όταν συνδέσω ακουστικά στην frond έξοδο.
yanni Μάρτιος 4, 2008 #4 Μάρτιος 4, 2008 Θα πάτε στο mixer των windows και ότι συσκευή δεν χρησιμοποιείτε, CD in, Line in, Speaker, microphone, Aux in κ.τ.λ. θα την κάνετε MUTE. Αν θέλετε πειραματιστείτε κιόλας. Βάλτε τα ηχεία στο max και καθώς κάνετε mute μία μία τις επιλογές δες τε που θα κοπεί το φύσημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.