allos Φεβρουάριος 26, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από spc http://www.tan.gr/ Δεν έχει τιμές καθόλου !!!Εγώ θέλω κανένα μικρό να βάλω το switch , άντε και το Modem με τον εξωτερικό σκληρό στο πάτο.Και βασικά να κλείνει με κανένα γυάλινο πορτάκι !!Ξέρει κανείς που θα βρώ ή πως θα τα googliσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 27, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Λοιπόν κατέληξα σε 3 , ποιο προτείνετε ? 3COM 3C16479 BASELINE SWITCH 2824 LINKSYS SR2024C 24PORT GIGABIT SWITCH D-LINK DGS-1024D 24-PORT 10/100/1000MBPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 27, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Θα σου πρότεινα να πάρεις 2χ12 και όχι ένα 24άρι.ΑΝ πάθει κάτι το ένα (το 24άρι) μένεις αυτόματα ΧΩΡΙΣ δίκτυο, ενώ με τα δύο σε περίπτωση βλάβης μπορείς να έχεις έστω την μισή χωριτηκότητα και να παίζουν οι υπολογιστές.Όπως είπες όμως, χωρίς server για ανταλλαγή αρχείων ΜΟΝΟ τα 100άρια μια χαρά είναι, εκτός και αν μιλάμε για τεράστια μεγέθη αρχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 27, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Βασικά τα αρχεία είναι μεγάλο με μέσο όρο μικρότερων γύρω στα 300-500Mb και μέχρι 3-4GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 27, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 To Mini-GBIC που έχει το Linksys τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Φεβρουάριος 28, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Εχω το Linksys 1 μήνα περίπου και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Να ξέρεις όμως ότι κάνει αρκετό θόρυβο , αλλά δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία.Το mini-gbic (gigabit interface converter) ειναι με απλά λόγια :http://www.webopedia.com/TERM/G/GBIC.html Short for gigabit interface converter, a transceiver that converts serial electric signals to serial optical signals and vice versa. In networking, a GBIC is used to interface a fiber optic system with an Ethernet system, such as Fibre Channel and Gigabit EthernetA GBIC allows designers to design one type of device that can be adapted for either optical or copper applications. GBICs also are hot-swappable, which adds to the ease of upgrading electro-optical communication networksΝα ξέρεις επίσης ότι στο συγκεκριμένο linksys τα 2 mini gbic είναι shared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 28, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Πολύ θόρυβο ε? Χμμμ και θα το έχω στα 30cm δίπλα μου .... ’ρα μάλλον όχι Linksys Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 28, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Βρες το πιο φτηνό 1000άρι από linksys/3com και πάρτο. +1.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 28, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Βλέπω ότι κανείς δεν λέει τίποτα για το D-Link.......Αυτό έλεγα να πάρω αλλά δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο ....Δεν είναι καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 28, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 να πω ένα +1 για το linksys και να επιβεβαιώσω ότι κάνουν λίγο φασαρία οι ανεμιστήρες του (όχι τραγικά, αλλά όχι να το έχεις στα 30cm...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 2, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Καλύτερα το 3com. Έχει καλές δυνατότητες που μπορεί να μην τις χρειαστείς τώρα αλλά αργότερα ίσως σου φανούν χρήσιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Μάρτιος 3, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Ok το 3COM παράγγειλα !!!Τhanks for you help !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Μάρτιος 5, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Πήρα το 3COM ... μιλάμε για απίστευτη φασαρία τα ανεμιστηράκια :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 6, 2008 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 Καθόλου περίεργο. Αυτά προορίζονται για rack σε server room που δε σε νοιάζει η φασαρία τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.