Reaper Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Εδω και καιρο εχω ενα προβλημα με τα fonts στον utorrent και sto word δεν το εχω παρατηρησει πουθενα αλλου... καμια ιδεα τι μπορει να φταει??
qbiefox Φεβρουάριος 25, 2008 #2 Φεβρουάριος 25, 2008 Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω... Γινε λιγο πιο επεξηγηματικος...
Reaper Φεβρουάριος 25, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από qbiefoxi Ποιο ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω... Γινε λιγο πιο επεξηγηματικος... αν εσυ ανοιξεις τον δικο σου μtorrent ετσι ειναι τα fonts?τοσο μεγαλα και bold? αυτο ειναι το προβλημα και θελω να τα επαναφερω στην παλια τους μορφη..να πω οτι δοκιμασα και παλαιοτερη εκδοση utorrent και δεν ειδα διαφορα..
qbiefox Φεβρουάριος 25, 2008 #4 Φεβρουάριος 25, 2008 Χμμμ με εκανες και bootara windows για να θυμηθω πως ειναι Εχεις δικιο, εχει μεγαλη διαφορα... Δεν εχω ομως σχεδον καμια εμπειρια στα Vista για να σε βοηθησω. Σε XP παντως δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κατι παρομοιο για να ξερω... Sorry...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.