Jump to content

connectorakia......

f117

Recommended Posts

Αν εισαι αθηνα, πηγαινε διαγωνια απεναντι απτο prakτiker στα συνορα Φιλαδελφειας, Λ.Ηρακλειου-νομιζω- με αναγεννησεως. Το καταστημα λεγεται Ιντερκομβος, οτι θελεις απο υδραυλικα κ οχι μονο εκει.

Ειναι σαν να λεμε Κατουμας στα υδραυλικα.

να βρηκα κ details :flower:

ΙΝΤΕΡΚΟΜΒΟΣ ΑΕ

ΔΕΚΕΛΙΑΣ 237, 14342 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ : 210 - 2795848, 2771074

Φάξ : 210 - 2772497

E-mail : interk@otenet.gr

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ / ΡΟΥΛΕΜΑΝ / ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

axm........gorilloπαιδο θέλω νομίζω τους λεγόμενους ταχυσυνδέσμους στα ελληνικά νομίζω.....κάποια εταιρία με έτοιμες λύσεις watercool νομίζω η alphacool........ θα βρω να σας δείξω.....σας αυτόν στην φωτό είναι........το είχαμε ψάξει με τον wizard Λίγο το θέμα αλλα......

Η ιδέα είναι να μπορείς να αποσυνδέεις χωρίς να έχεισ διαρροές....

αυτα ειναι μαρκουτσα ρα :)

Μεταλικα, ραφιναρισμενα.. - δαχτυλιδι στο λαστιχο και δοντακια στο ρακορ. Το βιδωνεις και τελειωσε.

Θελω και εγω τετοια κ ειχα σκοπο να περασω εδω και καιρο αλλα δεν ειχε τυχει.

Απο εκει εχω παρει ρακορ, γωνιες κλπκλπ., αν καποιος εχει, εχει αυτος.

................Κατσε ρε φιλε, τωρα που το σκεφτομαι .., εσυ θελεις στεγανα?

Δηλαδη ημιδιαπερατες μεμβρανες? Που απλα το αποσυνδεεις και δεν τρεχει? Και αν ναι τι εξυπηρετει, για να κανεις επιμηκυνση στο κυκλωμα?

Αν τετοια δεν ξερω αν θα εχει, γιατι αυτα ειναι πιο πολυ κηπευτικα..αν παιζουν για υπολογιστες θα πληρωνεις τρελο premium. Αν αποτην αλλη χρησιμοποιουνται για εργαστηρια, αν δεν εχει, πιθανο να ξερει που θα βρεις.

Αν ειναι τετοια κ μικρα ειναι αρρωστο προϊον!! :p

...........Κατσε ρε φιλε, τωρα που το σκεφτομαι .., εσυ θελεις στεγανα?

Δηλαδη ημιδιαπερατες μεμβρανες? Που απλα το αποσυνδεεις και δεν τρεχει? Και αν ναι τι εξυπηρετει, για να κανεις επιμηκυνση στο κυκλωμα?

αυτό θέλω.....διάβασε τι γράφει στα site xixixiix....... τι θέλω? θέλω ρε παιδί μου να μεταφέρω την υδροψυξή μου και δεν μπορώ....λολ πχ.....θέλω να αποσυνδέσω το ΤΑΝΚ λολ....κ να βάλω άλλο.....καμία λεκάνη πχ xaxaxaxaxax......

λέει λέει ..... η μλκία....... στο site Που έδωσε ο μιχάλης πιστεύω......αχμ.....

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.