johnson Φεβρουάριος 26, 2008 #21 Φεβρουάριος 26, 2008 Ναι φίλε βάλε φώτο να δούμε!! Για psu για του hipro έχω ακούσει (διαβάσει) τα καλύτερα
Zarras Φεβρουάριος 26, 2008 #22 Φεβρουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 [Χθες, στις 21:10] Κανε ένα search για του Hipro εδώ μέσα...κάπου θα το βρεις αυτό που λέω... Νομίζω ήταν ο Zaras... yeap, it was me. ουτε καν θα καταλαβεις οτι το εχεις πανω απο θεμα θορυβου... (βεβαια εχω και το βαπο διπλα στο αφτι μου, οποτε ολοι οι ηχοι καλυπτονται χαχαχα) σοβαρα τωρα, ειναι οντως αθορυβο
dpolal Φεβρουάριος 26, 2008 #23 Φεβρουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από Storman Γιατί σκοπεύω μέχρι Πάσχα κάτι σε Crossfire να βάλω υδρόψυξη και κάνω ψηλό o.c , έχω 6 λάμπες, 4 σκληρούς , 2 dvd-rw, κάρτα tv, κάρτα sat tv και 6 ανεμιστήρες 12". Και ΚΥΡΙΩΣ γιατί θέλω να κρατήσω το μηχάνιμα αρκετά χρόνια! Δουλεύει μέσα σε ντουλάπα, 24/7 !!! Οι 6 λάμπες είναι για να φωτίζει την ντουλάπα ;;;;; (έχεις μοντάρει την πόρτα της ντουλάπας με παράθυρο μήπως ;; Αρκετά χρόνια και υψηλό o/c ;;;; (σαν να λέμε Μητσοτάκης και Πρωτοχρονιάτικο ποδαρικό )
Storman Φεβρουάριος 26, 2008 Author #25 Φεβρουάριος 26, 2008 ok τότε αυτό θα πάρω!Θα βγάλω μια φωτογραφία να σας το δείξω!Οι λάμπες είναι μέσα στο pc, έιναι 4 uv και 2 μώβ που οριοθετούν την motherboard!Καλό είναι! Η πλάκα είναι ότι όταν κλείνω την ντουλάπα δεν ακούγετε απολύτος τίποτα!!’σε που όσοι το βλέπουν ψάνχουν το pc και τρομάζουν μόλις δούν που το έχω!! LOL
Storman Φεβρουάριος 28, 2008 Author #26 Φεβρουάριος 28, 2008 Ρε παιδιά κάνει αρκετό θόρηβο!Το βράδυ μου πήρε το κεφάλι!!!
dpolal Φεβρουάριος 28, 2008 #27 Φεβρουάριος 28, 2008 Ποιό κάνει θόρυβο, το τροφοδοτικό;;;Ποιό πήρες τελικά ;;;
Storman Φεβρουάριος 28, 2008 Author #28 Φεβρουάριος 28, 2008 ΤΟ HIPRO TECH!!Μόλις του σταματάω τον ανεμιστήρα νομίζω ότι κουφάθηκα!!Πως είναι όταν βγάινεις απο club, κάπως έτσι!Μου βουλώνει τ'αφτιά!!!Καμιά πρόταση για αθόρυβο 1000 watt?
mortisboy Φεβρουάριος 28, 2008 #29 Φεβρουάριος 28, 2008 ...δεν μπορει....ουτε που ακουγετε ρε συ...μονο τον δισκο ακουω εγω :wassat:...αμα αυτο σου φαινεται οτι ακουγεται...δεν νομιζω να βρεις πιο αθορυβο...μονο αμα πας σε κατι χωρις φαν που ομως ΔΕΝ παιζει σε τοσα πολλα watt!!
Storman Φεβρουάριος 28, 2008 Author #31 Φεβρουάριος 28, 2008 Δυστιχώς δεν το έχει το Πλαίσιο αυτό!Προσπάθησε να σταματήσεις με το χέρι σου τον ανεμιστήρα και θα δεις διαφορά!!!
harrybani Φεβρουάριος 28, 2008 #33 Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από Storman Δυστιχώς δεν το έχει το Πλαίσιο αυτό Παρτο απο εξωτερικο,πιστεψε με ειναι αυτο που θες...Λογικα και το Οlympiaπου υπαρχει εδω ειναι το ιδιο η ισως και καλυτερο,αλλα δεν το εχω δουλεψει οποτεδεν μπορω να σου πω.
mortisboy Φεβρουάριος 28, 2008 #34 Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από Storman [Σήμερα, στις 14:33] Δυστιχώς δεν το έχει το Πλαίσιο αυτό! Προσπάθησε να σταματήσεις με το χέρι σου τον ανεμιστήρα και θα δεις διαφορά!!! ...το εχω κανει...και δεν αλλαξε κατι....χωρις παρεξηγηση μου φαινεται εχουμε γινει υπερβολικοι....και θελουμε το super duper rig και το θελουμε 24/7 online.... και μεσα στο υπνοδωματιο μας.....εεε δεν γινονται ολα αυτα ρε παιδια !!!!! ...φτιαξε ρε ανθρωπε ενα P3 με ολα passive και ξεμπερδευεις με κοστος 100 το ΠΟΛΥ ....αν το hipro-tech σε ενοχλει...με το galaxy θα ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ!!
nick2crete Φεβρουάριος 28, 2008 #35 Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 16:26] ...το εχω κανει...και δεν αλλαξε κατι....χωρις παρεξηγηση μου φαινεται εχουμε γινει υπερβολικοι....και θελουμε το super duper rig και το θελουμε 24/7 online.... και μεσα στο υπνοδωματιο μας.....εεε δεν γινονται ολα αυτα ρε παιδια !!!!! ...φτιαξε ρε ανθρωπε ενα P3 με ολα passive και ξεμπερδευεις με κοστος 100 το ΠΟΛΥ Συμφωνω με τον Μορτη..
Storman Φεβρουάριος 28, 2008 Author #36 Φεβρουάριος 28, 2008 Αυτό που λες με το Galaxy το ξέρεις σίγουρα;Μην πάω και το αλλάξω και κλαίω μετά!Δεν νομίζω ότι ακούω υπερήχους, σου λέω με ζάλισε χθές!!Οι άλλοι 4*12" ανεμιστήρες που έχω δεν ακούγοντε καθόλου αυτός γυρνάει γρήγορα και ακούγετε!!
Storman Φεβρουάριος 29, 2008 Author #37 Φεβρουάριος 29, 2008 Σήμερα πήρα το Galaxy Enermax και είναι σχεδόν αθόρθβο!Αν σταματήσω το ανεμιστήρα του η διαόρά είναι ελάχιστη, σχεδόν ανύπαρκτη!!!mortisboy εσύ είχες και το Galaxy?Απορρώ πάντως που λες ότι δεν υπάρχει διαφορά αν σταματήσεις τον ανεμιστήρα!!!Βλέπω τεράστια διαφορά!!!Ακόμα δεν έχω επιστρέψει το hipro tech και δεν ξέρω τι να κάνω!!!Μήπως μου έτυχε εμένα θορυβώδες hipro tech?Ο ανεμιστήρας του είναι που κάνει όλο τον θόρυβο, όχι τίποτε άλλο!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.