Jump to content

Αναζήτηση τροφοδοτικού 1200watt και άνω!!!

Storman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω τροφοδοτικό και είμαι ανάμεσα σε κάποια!

Θέλω να κάνω υπερχρονισμό και θέλω να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβο!

Θα ήθελα και με αποσπόμενα καλώδια αλλά έχω ακούσει ότι δεν είναι τόσο καλά!

Να σας πω λοπόν σε ποιά είμαι :

1) Hipro-Tech 1200W

2) Silverstone 1200W Olympia (σε αυτό τα χαρακτηριστικά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ,για τον θώρηβο προχθές ήταν 23db και σήμερα 42db)LOL

3) TAGAN TG1300-U88 BZ PIPEROCK SERIES 1300W ( από e-shop, αυτό μου αρέσει πολύ, αλλά 1ον είναι από e-shop και 2ον ίσως δεν είναι τόσο καλό όσο τα άλλα ).

Περιμένω γνώμες και για άλλα!!

Θέλω ήρεμο!!!!:)

τι το θες τόσο δυνατό τροφοδοτικό αν επιτρέπεται? εγώ νομίζω θα στήριζα hipro.....κ το Olympia κορυφή είναι tagan Ούτε κ εγώ δεν το πιστεύω τόσο....

Οταν κοιτας σ'αυτη την (κορυφαια και υπερβολικη) κατηγορια τροφοδοτικων, μην περιμενεις να ειναι και αθορυβο. Η προσοχη σ'αυτες τις κατασκευες δινεται στις τασεις και στην ποιοτητα, κι οχι στο θορυβο. Κι οταν το τροφοδοτικο δινει τετοια ρευματα,ζοριζεται , αρα οι αναγκες για ψυξη ειναι μεγαλυτερες.

και enermax galaxy ειναι κορυφαιο αλλα 1000ρι

οχι tagan,για κανενα λογο

τα tagan εχουν καλα midrange προιοντα,παραπανο ειναι πατατες

Hipro-Tech 1200W αν δίνεις τόσα λεφτά...

Αρχική απάντηση από Qparadox

Οταν κοιτας σ'αυτη την (κορυφαια και υπερβολικη) κατηγορια τροφοδοτικων, μην περιμενεις να ειναι και αθορυβο. Η προσοχη σ'αυτες τις κατασκευες δινεται στις τασεις και στην ποιοτητα, κι οχι στο θορυβο. Κι οταν το τροφοδοτικο δινει παρεχει τετοια ποσα ρευματος,ζοριζεται , αρα οι αναγκες για ψυξη ειναι μεγαλυτερες.

Κάποιος που το έχει από δω μέσα, είχε πει ότι ο ανεμιστήρας του ούτε καν γύριζε σε κανονικές συνθήκες...:D

Δηλαδή θα είναι αθόρυβο; ( Δεν θα το ζορίσω)

Πριν είχα ένα Tagan 1100 watt αυτό με το βαλιτσάκι και νομίζω έκανε αρκετό θόρυβο!

Είχε 2 χ 8 ανεμιστιράκια! Αλλά σε db έλεγε μόνο 21 !

Και φοβάμαι να μην βγεί πιο φασαριόζικο το άλλο!

στα Tagan μοθ αρέσουν τα φωτάκια, ο τρόπος που είναι δεμένα τα καλώδια και πλαστικό και όχι εκεινο το δυχτάκι και που έχει γείωση!!

...ο ανεμιστήρας του ούτε καν γύριζε σε κανονικές συνθήκες...:D

Απλά κορυφαίο.Ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται καθόλου.Στο προτείνω με κλειστά μάτια.

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 21:05]

Hipro-Tech 1200W αν δίνεις τόσα λεφτά...

;)

Γιατί σκοπεύω μέχρι Πάσχα κάτι σε Crossfire να βάλω υδρόψυξη και κάνω ψηλό o.c , έχω 6 λάμπες, 4 σκληρούς , 2 dvd-rw, κάρτα tv, κάρτα sat tv και 6 ανεμιστήρες 12".

Και ΚΥΡΙΩΣ γιατί θέλω να κρατήσω το μηχάνιμα αρκετά χρόνια!

Δουλεύει μέσα σε ντουλάπα, 24/7 !!!

Δεν είναι κατεβαστήρι! Είναι ειδική πατέντα δικιά μου!

Πως λεμε πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή;...ε εγώ πατάω ένα κουμπί και ανοίγει η εντοιχισμένη ντουλάπα, βγαίνει οδηγος που πάνω έχει την οθόνη,web camera, πληκτρολογιο, ποντίκι και τιμονιέρα και ταυτόχρονα ανοίγει το pc! Και το αντίθετο!!

Απλά επειδή φέτος το έχω ταίσει αρκετά και θα το ταίσω με 2 διπλές 4870χ2, θέλω να μην ουρλιάζει, όπως τα προηγούμενα!!!

Σκέψου ότι μέσα εκεί υπάρχουν μια 24" οθόνη που ζεστένετε αρκετά, το woofer των s750 που ζεστένεται και αυτό αλλά το έχω λύσει με πατεντιά με ανεμιστηράκι και κλιπς από κουρτίνα, ένα ασύρματο ρούτερ που ζεματάει και ο το Stacker!

Σκέψου λοιπόν τι τραβάει το τροφοδοτικο!

Όλοι λένε αντίξοες συνθήκες το o.c και το άζωτο, δεν έχουν δει τον Boogieman μου στην ντουλάπα, γιαυτό!!!

Ορε man, τι πατέντα είναι τουτη!!!

Βάλε φώτο στο αντίστοιχο θέμα!!!

Και για το τροφοδοτικό...hipro δαγκωτό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.