Stavratos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Έχω τα "windows xp" στα αγγλικά και κάποια προγράμματα στα ελληνικά. Μια ωραία μέρα λοιπόν, έσβηνα - επανεγκαθιστούσα το "media player classic" και ξαφνικά (δεν ξέρω αν αυτό ευθυνόταν) σβήνετε κάτι που δεν έπρεπε και τώρα όποτε ανοίγω πρόγραμμα στα ελληνικά απλά μου βγάζει "καλλιγραφίες" (ακαταλαβίστικα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να εντοπίσω ποιο "dll" (αν είναι κάτι τέτοιο) λείπει και να το επανεγκαταστήσω???
blindy Φεβρουάριος 25, 2008 #2 Φεβρουάριος 25, 2008 στο regional settings / advanced / language for non unicode programs εχεις βαλει την γλωσσα στα Ελληνικα?
Stavratos Φεβρουάριος 26, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 26, 2008 Ναι ελληνικά είναι η επιλογή εκεί...το θέμα είναι ότι απλά μια μέρα άρχισε να μη διαβάζει τα ελληνικά στα ελληνόγλωσσα προγράμματα π.χ. στο "winrar" έχω βάλει γλώσσα ελληνικά, λειτουργεί μια χαρά αλλά οι επιλογές της εφαρμογής που είναι στα ελληνικά δε διαβάζονται (πρέπει να θυμάσαι τι έγραφε για να κάνεις τη δουλειά σου). Υπάρχει λύση εκτός από τις προφανείς, να τα εγκαταστήσω όλα στα αγγλικά και του format???
carlitofj Μάρτιος 9, 2008 #4 Μάρτιος 9, 2008 Παιδιά είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι που πείραξα κάποιες ρυθμίσεις στο regional settings και όλα καλά. Τώρα όμως έχω αλλού πρόβλημα. Ενώ παίζω αρχείο βίντεο και φορτώνω τους υπότιτλους μια χαρά στα ελληνικά, αν δοκιμάσω να το γράψω σε δισκάκι(το Βίντεο με τους υπότιτλους μαζί) το αποτέλεσμα που παίρνω είναι ακαταλαβίστικοι χαρακτήρες. Τι παίζει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.