SHOG Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Μήπως ξέρει κανείς άν μπορώ μέσα απο τα windows XP να διαχειρίζομαι ποιά προγράμματα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες του πιτσί...?(Δηλαδή να μπορώ να επιλέγω ποιά προγράμματα δεν θα εκκινούν στους χρήστες που θέλω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 msconfig...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Φεβρουάριος 25, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ????? ????? what is that...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Win Key + R >>> msconfig Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Φεβρουάριος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Απο μια ματιά που έριξα δεν αναφαίρεται πουθενά στην επιλογή του χρήστη που δεν θα εκκινεί το πρόγραμμα....Θα πρέπει να το ρυθμίσω απο τον κάθε χρήστη ξεχοριστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 θα κανεις log in απο τον λογαριασμο που θες και θα το τρεξεις εκςι το msconfig Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Παίδες μάλλον εννοεί να μην τρέχουν τα προγράμματα, όχι με την εκκίνηση όπως καταλάβατε Θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με δικαιώματα χρηστών λογικά, εκτός αν υπάρχει κάποιο software που αγνοώ (πολύ πιθανό). Να δούμε μήπως κάποιος ξέρει κάποια απλή λύση, αλλιώς η δική μου θα πάρει χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Φεβρουάριος 26, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Κάτι τέτοιο...Με τα δικαιόματα των χρηστών το είχα σκεφτεί και επειδή δεν υπήρξε αποτέλεσμα (λόγω ενός προγράμματος που υπήρξε πρόβλημα στο boot σε περιορισμένους χρήστες) άνοιξα το θέμα....!Για να καταλάβετε καλύτερα:Επειδή πχ. ένας user δεν θα έχει πρόσβαση στο internet το antivirus δεν το χρειάζεται (μην τρώει τσάμπα μνήμη!!) και θέλω να ρυθμίσω το πρόγραμμα ώστε να μην είναι διαθέσιμο στον χρήστη....(γίνεται και με απενεργοποιήση μόλις γίνει login, αλλα είνα βαρετό...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Μέγα λάθος Το χρειάζεται, ακόμα και χωρίς Internet. Κατά τ'άλλα, λογικά αν μπεις στο profile του κάθε χρήστη και παίξεις με το msconfig, νομίζω για τον κάθε χρήστη έχει και ξεχωριστά profiles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Φεβρουάριος 26, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Σωστά...! Με μια πρώτη σκέψη νόμιζα οτι δεν το χρειάζεται, αλλα όντως έχεις δίκιο... Οκ thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.