SHOG Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Μήπως ξέρει κανείς άν μπορώ μέσα απο τα windows XP να διαχειρίζομαι ποιά προγράμματα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες του πιτσί...?(Δηλαδή να μπορώ να επιλέγω ποιά προγράμματα δεν θα εκκινούν στους χρήστες που θέλω)
SHOG Φεβρουάριος 25, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 25, 2008 Απο μια ματιά που έριξα δεν αναφαίρεται πουθενά στην επιλογή του χρήστη που δεν θα εκκινεί το πρόγραμμα....Θα πρέπει να το ρυθμίσω απο τον κάθε χρήστη ξεχοριστά?
petroSEXtreme Φεβρουάριος 25, 2008 #6 Φεβρουάριος 25, 2008 θα κανεις log in απο τον λογαριασμο που θες και θα το τρεξεις εκςι το msconfig
jpavly Φεβρουάριος 25, 2008 #7 Φεβρουάριος 25, 2008 Παίδες μάλλον εννοεί να μην τρέχουν τα προγράμματα, όχι με την εκκίνηση όπως καταλάβατε Θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με δικαιώματα χρηστών λογικά, εκτός αν υπάρχει κάποιο software που αγνοώ (πολύ πιθανό). Να δούμε μήπως κάποιος ξέρει κάποια απλή λύση, αλλιώς η δική μου θα πάρει χρόνο
SHOG Φεβρουάριος 26, 2008 Author #8 Φεβρουάριος 26, 2008 Κάτι τέτοιο...Με τα δικαιόματα των χρηστών το είχα σκεφτεί και επειδή δεν υπήρξε αποτέλεσμα (λόγω ενός προγράμματος που υπήρξε πρόβλημα στο boot σε περιορισμένους χρήστες) άνοιξα το θέμα....!Για να καταλάβετε καλύτερα:Επειδή πχ. ένας user δεν θα έχει πρόσβαση στο internet το antivirus δεν το χρειάζεται (μην τρώει τσάμπα μνήμη!!) και θέλω να ρυθμίσω το πρόγραμμα ώστε να μην είναι διαθέσιμο στον χρήστη....(γίνεται και με απενεργοποιήση μόλις γίνει login, αλλα είνα βαρετό...!)
jpavly Φεβρουάριος 26, 2008 #9 Φεβρουάριος 26, 2008 Μέγα λάθος Το χρειάζεται, ακόμα και χωρίς Internet. Κατά τ'άλλα, λογικά αν μπεις στο profile του κάθε χρήστη και παίξεις με το msconfig, νομίζω για τον κάθε χρήστη έχει και ξεχωριστά profiles.
SHOG Φεβρουάριος 26, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 26, 2008 Σωστά...! Με μια πρώτη σκέψη νόμιζα οτι δεν το χρειάζεται, αλλα όντως έχεις δίκιο... Οκ thanks!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.