bkbilly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Βρήκα ένα πρόβλημα που έχουν τα Vista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν πας να ονομάσεις ένα φάκελο με Alt+255 τότε θα εμφανιστεί ένα κενό το οποίο όταν πατήσετε enter τότε δεν θα εμφανίζεται όνομα στον φάκελο... Μετά αν προσπαθήσετε να το διαγράψετε το φάκελο ή να το μεταονομάσετε δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα!
bkbilly Φεβρουάριος 25, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2008 Το έχω δοκιμάσει και στα XP και μετά μπορείς να τον σβήσεις τον φάκελο Αυτό σημαίνει οτι αυτό είναι αποκληστικό πρόβλημα των Vista!!!!! Εγώ που τον έφτιαξα στα vista τον έκανα hide για να μην με ενοχλεί!
GeorgeVasil Φεβρουάριος 25, 2008 #4 Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από bkbilly [Σήμερα, στις 19:49] Το έχω δοκιμάσει και στα XP και μετά μπορείς να τον σβήσεις τον φάκελο Αυτό σημαίνει οτι αυτό είναι αποκληστικό πρόβλημα των Vista!!!!! Εγώ που τον έφτιαξα στα vista τον έκανα hide για να μην με ενοχλεί! EDIT:Ψαξε στο google to program για να μπορέσεις να διαγραψεις τον φάκελο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.