geogeoland Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2008 Χαιρετώ! Αυτή τη φορά το μενού του troubleshooting έχει κάτι κουλό και άκρως εκνευριστικό. Μετά απο κάποιους πειραματισμούς με προγράμματα, και γενικώς μετά απο κάποια έξαρση "έμπνευσης", αποχώρησα για 3 μέρες απο το σπίτι λόγω τριήμερης (:banging: ). Γυρνώντας ο υπολογιστής αποφάσισε να μου κάνει μούτρα, και επειδή δεν τον είχα ανοίξει 3 μέρες τώρα, τώρα και να θέλω δεν κλείνει. Όποτε πατάω απενεργοποίηση ή επανεκκίνηση, προχοράνε όλα κανονικά μέχρι που φτάνει στο "Αποθήκευση μη αποθηκευμένων αρχείων". Εκεί κολλάει και η μόνη λύση είναι ή το hard reset ή η απενεργοποίηση απο το κουμπί. Η πλάκα είναι πως δεν εμφανίζει κανένα άλλο πρόβλημα το PC. Μυρίζομαι ιό, αλλά έχω την ατυχή συγκυρία να βρίσκομαι χωρίς antivirus, καθώς η τελευταία φάση του πειραματισμού συμπεριλάμβανε δοκιμή διαφόρων αντιιηκών, και φυσικά τώρα δε μπορώ να βάλω κάποιο άλλο, καθώς δε γνωρίζω κανένα που να εγκαθίσταται χωρίς να απαιτήσει έστω 1 φορά επανεκκίνηση (με το hard reset δε γίνεται δουλειά, καθώς κλείνει το installer). Υπάρχει καμιά λύση πέραν του format, γιατί βαριέμαι ατελείωτα? Το χρειάζεται βέβαια, γιατί έχει μαζέψει πουρί το PC απο διάφορες δοκιμές και θέλει μια βαθύτατη εκκαθάριση, αλλά έλεγα να την καθυστερήσω μέχρι το Πάσχα...
SHOG Φεβρουάριος 25, 2008 #2 Φεβρουάριος 25, 2008 και το δικό μου παθαίνει μερικές φορές κάτι παρόμοιο...(Εμένα το επιρεάζει ένα πρόγραμμα που γράφω DVD) και όταν πατάω απενεργοποίηση ή επενεκκίνιση δεν κάνει τίποτα για κανα 10λεπτο...Όταν το θυμιθεί κλείνει!!! Δοκίμασα να κάνω πρώτα αποσύνδεση και μετά απενεργοποίηση...και....το πρόβλημα λύθηκε...!!!!:computer: Τι να πείς...μηχανίματα... Για δικίμασέ το και εσύ....
blindy Φεβρουάριος 25, 2008 #3 Φεβρουάριος 25, 2008 Πιστευω οτι δεν ειναι ιος αλλα οτι οι εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις των antivirus στο δημιουργησαν.Κλεινε processes και δοκιμαζε επανεκκινησεις να δεις αν καποια απο αυτες σου δημιουργει το προβλημα.
qbiefox Φεβρουάριος 25, 2008 #4 Φεβρουάριος 25, 2008 Ενα system restore πιστευω παιζει να ελυνε το προβλημα. Γενικα αποφευγω να το χρησιμοποιω, αλλα καποιες φορες πραγματικα σου λυνει τα χερια και σε γλυτωνει απο ωωωωρες ψαξιματος
geogeoland Φεβρουάριος 26, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 26, 2008 @ SHOG & Blindy: Ευχαριστώ παλικάρια, θα τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω. :) Τέλος... qbiefoxi, το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά το έχω απενεργοποιημένο κι έτσι δεν υπήρχε κανένα σημείο επαναφοράς που να μπορούσα να επανέλθω...
SHOG Φεβρουάριος 26, 2008 #6 Φεβρουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από geogeoland δεν υπήρχε κανένα σημείο επαναφοράς που να μπορούσα να επανέλθω... Αυτό είναι λίγο αρνητικό.... Πιστεύω οτι δεν πρέπει να απενεργοποιείς το system restore, ακόμη και αν δεν σου χρειάζεται.... Περιμένουμε ενημέρωση!
geogeoland Φεβρουάριος 26, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 26, 2008 Το ξέρω αυτό, το είχα κάνει λόγω μιας μόλυνσης απο ιό που είχα παλιά και δεν το ενεργοποίησα απο τότε... αλλά εντάξει, μικρό το κακό. Δυστυχώς δε δούλεψε κάτι, αλλά άρχισα να το παίρνω ζεστά το format (μου λειψε ), οπότε μάλλον θα το κάνω.
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 28, 2008 #8 Φεβρουάριος 28, 2008 κανε ενα scan με ενα antivirus και ενα defrag...ισως να μην κολλαει, απλα να γραφει τα δεδομενα στον σκληρο για πολυ ωρα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.