Jump to content

CoolerMaster Cosmos S aka Storm

Michalis761416003192

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Καλούτσικο μου φαίνεται!!! έχουν κάνει πιο καλή δουλειά απο το προηγούμενο μοντέλο :T:

Eιναι εξωπραγματικο case ακομα και εγω που εχω coolermaster το RC-690 KK,η ποιοτητα κατασκευης της Coolermaster ειναι σε πολυ υψηλα standart.

+1 απο εμενα φανταστικο :jump: :jump: :jump:

κουτι φουλ αλουμινιο με αποκλειστικα 120mm fans και με ετοιμη θεση για 3πλο ψυγειο στην κορυφη.......

νερουλαδες ολους του κοσμου ενωθειτε:D

μονο η υψηλη τιμη θα το εμποδισει να γινει μεγαλυτερη επιτυχια απο το stacker 830

εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η σπορτιβ οψη του μου αρεσουν τα πιο επιβλητικα βλεπε το 830κτλπ!

Πολύ ωραίο πραγματικά κουτί! Αν τα 250$ μεταφραστούν σε 200 ευρώ μάλλον θα είναι η μελλοντική επιλογή μου.

οντως η θεση για το τριπλο ψυγειο πανω φανταζει πολυ καλο σεναριο...θα παω να το δω απο κοντα...γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο στριμοκ@λο μεσα

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:50]

...γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο στριμοκ@λο μεσα

Μόνο στριμοκ@λο δεν είναι. Λόγω ότι λείπει το πορτάκι, βλ. Cosmos 1000, έχει κερδίσει σε βάθος. Έχει μεγαλώσει η απόσταση μητρικής - drive bays

και για του λόγου το αληθές ... (εδώ με διπλό ψυγείο)

zhqgw1uliw0tyk3x5gc8.jpg

Εδώ το δίνουν περίπου όσο το τωρινό cosmos...αλήθεια το motherboard tray είναι removable??έχει reset button?γιατί κάπου διάβασα(ψάχνω να βρώ που) οτι του λείπει το reset button

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.