Jump to content

Value 2x1 Gb ddr2 kit

dark221416003258

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

παλικάρια μια βοήθεια...

άλλαξα bios έβαλα τις ίδιες ρυθμίσεις με πριν...

αλλά οι μνήμες δεν ανεβαίνουν στα 1200 με τίποτα...

ούτε καν μπουτάρει...

ωστόσο έκανα ένα aquamark και με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις από 220000 πήγε στα 229000...

ανοίγω το memset και βλέπω αυτό... όλα τα ίδια εκτός από δύο πραγματάκια...

δεξιά είναι με το καινούριο bios και αριστερά με το παλιό...

λογικά πρέπει με το καινούριο να είναι ποιο σφιχτές... είναι?

mem-2.jpg

Δύο πράματα έχουν αλλάξει με το καινούργιο:

1)Performance Level 5->12 δηλαδή παραχαλάρωσε το chipset αλλά είσαι και σε άλλον διαιρέτη

2)Το tREF μεγάλωσε και νομίζω με αυτό έχεις καλύτερο performance αλλά δεν νομίζω να σου κόβει τις μνήμες.

Κάτι άλλο φταίει. Δεν ξέρω αν είναι bug του memset αλλά δε δίνεις ίδια συχνότητα με ίδιο

διαιρέτη να δούμε;

δεν βγάζω άκρη.... το βάζω να μπει με 1200 και δεν...

ακόμα και όταν αλλάζω διαιρέτη ενώ του βάζω 1200 αυτό μπουτάρει με 1066...

αυτό είναι που μου τη δίνει με τα άσους... φτιάζνουν ένα, χαλάνε δέκα...

15 διαφορετικά bios και παίζουν σωστά 1-2...

λοιπόν έβαλα το 803 το οποίο δεν υπάρχει στο site της asus γιατί το έχουν αποσύρει μάλλον και φαίνετε να παίζει αρκετά καλύτερα... 229000 δεν έβγαλα αλλά 228000 και κάτι ψιλά...

αφού δουλεύει κομάτια να γίνει... δεν θα τα χαλάσουμε για ένα 500άρικο... :p

Απο πλασιο, ποιες μνημες μεχρι τα 70 euro φορανε chips που να τραβανε?

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977727

Οι crucial value εχουν ακομα GKX? Ακομα, πολλες muskin παιζουν σε αυτην την κατηγορια. Λενε τπτ? Παιζει να βρω τπτ καλο (GKX/GMH) σε αυτα τα λεφτα?

Δύσκολο σίγουρα οι AxeRam 800+ με ´Ν´.

Εγώ θα έλεγα να ψαχτείς λίγο με αυτές που παίζουν 4-4-4-12 <70 ευρώ

εκτός από τις Cellshock V2 και 4-4-3-5 τις G.Skill που δεν έχουν D9.

Είναι 4-5 κιτ από διαφορετικές εταιρείες.

Καλημέρα σε όλους και καλός σας βρήκα :cool: Είμαι νέο μέλος στο forum και σχεδιαζω μέσα στον μήνα να αγοράσω νεο pc για να μπώ σιγα σιγά στον χώρο του o/c.

Αρχικά μεταξύ των Geil Ram 2GB Kit DDR2 Evo One 1066 5-5-5 και Cellshock Ram 2GB Kit DDR2 1066MHz 5-5-5-15 ποιο κιτ πιστεύεται οτι ειναι καλύτερο? και κάτι ακόμα σε μητρική asus maximus formula είναι προτιμότερο να βάλω 1066Μhz μνήμη ή να πάω σε 800Mhz με χαμηλότερο CAS? πχ Geil Ram 2GB Kit DDR2 Evo One 800 4-4-4. Με ενδιαφέρει η σταθερότητα του συστήματος πάνω απο όλα και στην συνέχεια να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε άπαιτητικά παιχνίδια.

Thanks in advance

Χαζευοντας βρηκα οτι το You εχει τις Kingston HyperX 1066 30 ευρω το γιγα http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=7657CC715ECFBE49978F33488F964898&pa=58C85C5D74D9F14ABC3737EB9255E42B

Νομιζω οτι ειναι τρελη τιμη για 1066. Ξερουμε τι φορανε αυτεσ και αν πανε καλα?

@qbiefoxi σχετικά με το ερώτημά σου:

Καλησπερα,

Μιας και το εχεις ψαξει αρκετα με τις μνημες, για πες την γνωμη σου για τις kingston τις 1066αρες. Οπως εχω γραψει και στο thread για τις value μνημες, παιζουν σε πολυ καλη τιμη, 30 ευρω το γιγα. Με 60 ευρω που εχουν παιρνεις ενα μετριο 800αρι κιτακι μετριο, το οποιο μαλλον θα εχει promos, δεν νομιζω με τισ 800αρες τις μετριες να πιασεις 1066 ετσι δεν ειναι?

Στην ramlist απο οτι βλεπω φαινεται να εχουν GKX. Ειναι αξιοπιστη πλεον ομως?

Απαντα μου ειτε με πμ ειτε στο thread για να γινει κουβεντα. Ευχαριστω προκαταβολικα...

Αν είναι powerchips για παράδειγμα μπορούν να παίξουν 1066.

Αν όμως δε θέλεις να δώσεις τα 20 ευρώ που ζητάνε τα D9GMH τότε μπορείς να τις πάρεις άνετα αν σου φτάνουν τα 533

γιατί με τα D9 χτυπάς 600 με 5άρια. Αν έχουν GKX ακόμα τότε είναι λουκούμι αλλά δεν το ξέρει κανείς αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.