Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 "ψειρες."Με "απομονωση " εξωτερικων ηχων.εχω υποψην μου αυτα αλλες προτασεις?
LevelOne Φεβρουάριος 25, 2008 #2 Φεβρουάριος 25, 2008 Αμα θές να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους, τοτε χρειάζεσαι κατι πιο "ενεργό"Υπάρχουν συστήματα active noise cancelling που κανουν καταπληκτική δουλειά, αλλα εχει υπόψην σου οτι κοστίζουν κάτι παραπάνω...Ειχα ακούσει καποιες "ψειρες" με ενεργη ακύρωση θορύβου (θελουν και μια μπαταρία) της Phillips απο το MediaMarkt και εξεπλαγην, γιατι οντως εκαναν δουλειά. Τιμή αν θυμάμαι καλα γυρω στα 45. Αλλιως Sennheiser... Top notch ακουστικά και πολυ σουπερ, τα κλασσικά ΜΧ-550.
deninho Φεβρουάριος 25, 2008 #3 Φεβρουάριος 25, 2008 Εγώ έχω πάρει κάτι ψείρες Sennheiser, In-ear phones, φανταστικά Στον υπόγειο, που με τα απλά ακουστικάκια έπρεπε να βάλω τη μουσική στο φουλ για να ψιλοακούω, τώρα, το βάζω στην πρώτη σκάλα, και είναι μια χαρά Αν έχεις τπτ κουτσομπόλες δίπλα, που δεν βγάζουν το σκασμό, το ανεβάζεις μια σκάλα ακόμα, και είσαι κύριος εδιτ: Τα cx-300 έχω
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Αμα θές να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους, τοτε χρειάζεσαι κατι πιο "ενεργό"Υπάρχουν συστήματα active noise cancelling που κανουν καταπληκτική δουλειά, αλλα εχει υπόψην σου οτι κοστίζουν κάτι παραπάνω...Ειχα ακούσει καποιες "ψειρες" με ενεργη ακύρωση θορύβου (θελουν και μια μπαταρία) της Phillips απο το MediaMarkt και εξεπλαγην, γιατι οντως εκαναν δουλειά. Τιμή αν θυμάμαι καλα γυρω στα 45. Αλλιως Sennheiser... Top notch ακουστικά και πολυ σουπερ, τα κλασσικά ΜΧ-550. τα ειδα τυχαια σημερα στον Κωτσοβολο.Δεν ξερω αυτο το κουτακι με την μπαταρια με χαλασε.Θα χρησιμοποιουσα τα κουστικα που εδινε η "θεια" Ericsson - τα οποια εχουν πολυ καλη αισθηση,ηχο και απομονονουν "αρκετα" αλλα το καλωδιο ειναι πολυ μικρο.Θα το ψαξω για την προταση του deninho ,που διαβασα καλες "κριτικες" γενικα.
johnson Φεβρουάριος 28, 2008 #5 Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από Nephilim [Χθες, στις 23:49] Θα χρησιμοποιουσα τα κουστικα που εδινε η "θεια" Ericsson - τα οποια εχουν πολυ καλη αισθηση,ηχο και απομονονουν "αρκετα" αλλα το καλωδιο ειναι πολυ μικρο. Μπορείς να βάλεις μια επέκταση καλωδίου για τα υπάρχοντα SE ακουστικά σου και να είσαι οκ και πάλι, χωρίς πολλά πολλά έξοδα
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 28, 2008 δυστυχως δεν βρηκα επεκταση.σε καταστημα που ειδικευεται σε αυτα,ειχε 2μ-3μ...ε νομιζω οτι παραειναι μακρυ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.