basilis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 εχω τον core 2 6400@2,13 kai εχω ανεβαση το frequensy απο το 2,13 στα 2,56 χωρις να πειραξω ρευματα(δεν ξερω κιολας)τον ειχα ετσι εδο και 1 χρονο χορις απολυτος κανενα προβλημα,χθες ενω εβαλα ενα παιχνιδι να παιξω καποια στιγμη κολαει και βγαζει μπλε οθονι με προβλημα στο 0χ0000007F.πατησα το reset και ξαναμπηκε κανονικα.Σημερα ενω παλι ειμουνα σε ενα game κολαει χωρις να βγαλει μπλε οθονι,παω να πατησω reset kai δεν λειτουργουσε ουτε το reset,τον κλεινω απο το τροφοδοτικο και τον ξανανοιγω,μπαινω στο bios και κολαει,,,,το ξανακλεινω απο τροφοδοτικο (αφου δεν λειτουργουσε παλι το reset).τον ξανανοιγω μπαινω στο bios kai to ειχε κανει reset απο μονο του.τωρα εχει μπει στα windows και του εχω βαλει να τρεχει το prime 95 torture test..Τι φταιει και τι μπορω να κανω.κοιταξα στο google για το 0χ0000007F και μου εβγαλε οτι ειναι προβλημα hardware.....δεν ξερω τι αλλο να κανω... :giveup:
basilis Φεβρουάριος 25, 2008 Author #2 Φεβρουάριος 25, 2008 guys δεν μπορει να με βοηθησει κανεις? plz i need some help here:wall:
makio Φεβρουάριος 25, 2008 #3 Φεβρουάριος 25, 2008 το σφαλμα ειναι γενικη αναφορα και δεν θα βρεις ακρηοποτε ξεκινας απο τα βασικα >ρευματα -θερμοκρασιες -μνημες κλπδες και το error log στη διαχειριση μηπως χτυπαει τπτ -ισως ειναι και driverειδες ?! εχεις πολλα να κανεις! (βαλτα ολα default στο bios και αρχισε το ψαξιμο)
basilis Φεβρουάριος 25, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 25, 2008 τα κοιταξα αυτα που λες και ειναι ολα φυσιολογικα...και τα ρευματα και οι θερμοκρασιες και testara και τις μνημες με το memtest...οσο για το error log στη διαχειριση πρεπει να το εχει παρει ο υπνος αφου δεν ανεφερε κανενα error,,,μαλλον τα βρισκει ολα φυσιολογικα...
submarine1981 Φεβρουάριος 25, 2008 #5 Φεβρουάριος 25, 2008 Αν δε βρέις άκρη, κάνε κανα backup.Μετα format και μην το κλοκαρεις.μηπως έχεις βάλει κανενα καινουριο driver και σου κάνει ασυμβατότητες? τι να πω....
basilis Φεβρουάριος 26, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 26, 2008 σημερα μου εκανε και αλλο κουφο...κολισε,παταω restart και μου βγαζει boot failure..μπικα στο bios και ειδα οτι ειχε αλλαξει απο μονο του το boot priority.μετα μπικε κανονικα και με το που μπικε windows μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορεσε να κανει install to ide driver.....
gtpaonik Φεβρουάριος 27, 2008 #7 Φεβρουάριος 27, 2008 βαλτα ολα στο default απο το βιος αρχισε διαβασμα και πειραματισου σιγα σιγα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.