Jump to content

TRACKING NUMPER.. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ? HELP!!

THODORISMARGAS

Recommended Posts

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ TRACKING NUMPER KTL..ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ PAY PAL! Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !! ΣΕ ΠΟΙΟ SITE NA MΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ(ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ)? ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Καλως ηρθες φιλε,

Οταν λες απο το paypal τι εννοεις? Το paypal δεν πουλαει κατι. Ειναι μονο για μεταφορα χρηματων.

Μηπως εννοεις ebay?

πριν ποσες μερες εγινε η αγορα? Οταν σου δωσει tracking number το βαζεις στο site της εταιρειας με την οποια εγινε η αποστολη.

Υγ.Μην χρησιμοποιεις κεφαλαια.

καλως σας βρηκα.. sorry για το αδιευκρινιστο post!χρειαζομαι τις γνωσεις σας!!μεσω paypal εκανα την αγορα απο ενα αμερικανικο site στις 3μαρτιου και δεν μου εχει δωσει καποιο στοιχειο ο πωλητης παρα μονο να μου λεει περιμενω το tr.number συνεχως ,και απο τη στιγμη που κανω την αγορα μεσω paypal γιατι μου ζητησε τα στοιχεια μου μεσω email..νομιζω οτι καθυστερει εθελημενα...απο αμερικη σε ποιο site μεταφορων να κοιταξω ανα μου στειλει το tr.numper? και αμα γινεται να βρω τη παραγελια μονο με το ονομα μου..

μαλλον δεν θα το ειχε ετοιμοπαραδοτο γιαυτο δεν στο εχει στειλει. Πες του οτι αν δεν στο στειλει συντομα θα ανοιξεις dispute στο paypal.

Πληροφοριες εδω -> https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/buyer-complaint-outside

θα επιχειρησω ακομα 1φορα να μου στειλει την μεταφορικη και το tr.numper και μετα θα ακολουθησω τη συμβουλη σου! αμα το δωσει τον αριθμο χερουμε καποιο site μεταφορων να το κοιταξω?

Το παντελόνι είναι για μοτοσυκλετες που γράφει στην σελίδα ; Καλή φάση, αν και αρκετά ακριβό για τα γούστα μου. Εγω που ειχα παραγγηλει ρούχα παλαιότερα από παρόμοιο στιλ καταστήματος, να ξερεις οτι καθυστερεί λίγο, δεν είναι και τόσο επαγγελματικα όπως το e-bay. Τωρα ειναι και ΣΚ, οπότε από Δευτέρα να περιμένεις απάντηση.

:starwars007: ετυχε να φερουν μια χρονια τα συγκεκριμενα jeans σε stock σε ενα bazar, που ο εισαγωγεας το φερνει απο εξωτερικο στην ελλαδα και αγορασα ενα δειλα..με το καιρο καταλαβα οτι και ωραια εφαρμογη εχει και σε μια πτωση δεν επαθε σχεδον τιποτα....στην πορεια εψαξα παντου να παρω και ενα ακομη αλλα πουθενα,γιαυτο πηγα Πειραιως και την συνεχεια την ξερετε!! το προιον εναι αψογο ο μαγαζατορας ειναι οτι ναναι..:musik009:(και να δουμε και τι θα γινει,κανει την παπια και τα λεφτα ειναι πολλα..)

:huepfend011:παιδια υστερα απο συνεχες πιεσεις πηρα το tr.nymber!! ερχεται με μεταφορικη DPD(UK) και τελειωνει σε R το tr.nymber(αν πεζει καποιο ρολο)..απο τις 3μαρτιου το εστειλε στις 18.αμα εχει κανεις καμια πληροφορια για τη πορεια του πακετου οταν φτασει ελλαδα που να το δω(site) η οτιδηποτε αλλο στειλτε μου.. regards theo!

Καλως ηρθες στο OOS φιλε!

:huepfend011:παιδια υστερα απο συνεχες πιεσεις πηρα το tr.nymber!! ερχεται με μεταφορικη DPD(UK) και τελειωνει σε R το tr.nymber(αν πεζει καποιο ρολο)..απο τις 3μαρτιου το εστειλε στις 18.αμα εχει κανεις καμια πληροφορια για τη πορεια του πακετου οταν φτασει ελλαδα που να το δω(site) η οτιδηποτε αλλο στειλτε μου.. regards theo!

Μπες εδω και βαλε το tracking number που σου εστειλε ο τυπος για να δεις που κοντα ειναι το δεμα σου.

Υ.Γ. Τα σπαει το KTM RC8!!!! ;)

συν τα 20ευρω που πληρωσα στην αρχη για μεταφορικα? μου βγηκε ο κουκος αηδονι..με τα site για την ενημερωση του πακετου ανακουφιστηκα λιγο,thanks παιδες..η DPD συνεργαζοταν απο τι εμαθα με ινντερατικα Ελλαδα η οποια εχει κλησει,ξερουμε με ποια courier συνεργαζεται τωρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.