Jump to content

Τι εγινε με τις ειδησεις ΟεΟ??

jimakos21

Recommended Posts

Μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Chessman λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και επιλογών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδας μας.

Η υπόλοιπη ομάδα μένει ως έχει :)

Μην ξεχνάτε πως ότι κάνουμε είναι από τον ελεύθερο μας χρόνο, οπότε υπομονή και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε :)

Αρχική απάντηση από jpavly

Μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Chessman λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και επιλογών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδας μας.

Η υπόλοιπη ομάδα μένει ως έχει :)

Μην ξεχνάτε πως ότι κάνουμε είναι από τον ελεύθερο μας χρόνο, οπότε υπομονή και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε :)

Δλδ υπαρχει κενη η θεση του news poster? (εκτος και απ'τον gznp ) :...:

ω ρε μαγκες,...

Γιατι εφυγε απ την ομαδα?... κριμα.

Χωρις να τον ξερω καθολου προσωπικα, μου φαινεται πολυ ωραιος τυπος ο chessman.

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να επιστρεψει στην ομαδα του Lab..

Μήπως απλά δέχτηκε (άδικη?) κριτική και επίθεση? Ίσως επειδή παρά έφτιαχνε πάρα πολλά νέα και δεν άφηνε -σε έναν βαθμό- ανταγωνιστικά sites να ορθοποδήσουν?

Αρχική απάντηση από yanni

Μήπως απλά δέχτηκε (άδικη?) κριτική και επίθεση? Ίσως επειδή παρά έφτιαχνε πάρα πολλά νέα και δεν άφηνε -σε έναν βαθμό- ανταγωνιστικά sites να ορθοποδήσουν?

Θα συμφωνήσω με το πρώτο κομμάτι αλλά όχι με το 2ο.

Καλό θα είναι να μην μπλέκουμε τα πράγματα και να μην δίνουμε τροφή για κατινιές.

Ότι έγινε έγινε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Θα σε παρακαλούσα να σταματήσει εδώ.

Sorry για το δεύτερο σκέλος του post.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος ήταν εύκολο να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα. Κάποιος ο οποίος βγάζει τα μάτια του κάθε μέρα για να παρουσιάσει πολλές ειδήσεις είναι μάλλον λογικό αν δέχεται και κριτική από πάνω στο τέλος να ξενερώσει. Τίποτα άλλο. Του, αλλά και μας εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψει.

Εχει να κανει με μια απο τις τελευταιες του ειδησεις που ειχαν παρει φωτια?

...ελπιζω πως οχι

Αρχική απάντηση από yanni

Επειδή αφορά και εμένα, όσο ευγενικά και να το έιπες...

Κρίτικη άσκησα, επίθεση όχι.. :)

Επίσης, θα παραδεχτώ και δημόσια, γιατί μέχρι τώρα το έχω πεί αλλά όχι δημόσια..

Δεν τα βλέπω τα site ανταγωνιστικά, πιό πολύ θα έλεγα φιλικά, άλλοι μπορεί να τα βλέπουν έτσι όπως το περιέγραψες..

Για μένα το lab παραμένει και θα παραμείνει το Site που ξεκίνησα, το Site που έμαθα τα πάντα που ξέρω μέχρι τώρα ,η μεγαλύτερη και πιό πλήρη βάση δεδομένων στα ελληνικά δεδομένα σε ότι αφορά υπολογιστές και overclocking και πολλά άλλα..:flower: !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.