jimakos21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Παιδια ειναι ιδεα μου ή τις τελευταιες ημερες δεν εχουμε ειδησεις απο τους φιλτατους chessman & gznp? :eek: What da hell is gon' on??
Melkon Φεβρουάριος 24, 2008 #2 Φεβρουάριος 24, 2008 οντως ρε παιδες τι εχει γινει?Περιμενουμε αγωνιοδως νεα σας!
jpavly Φεβρουάριος 24, 2008 #3 Φεβρουάριος 24, 2008 Μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Chessman λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και επιλογών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδας μας. Η υπόλοιπη ομάδα μένει ως έχει Μην ξεχνάτε πως ότι κάνουμε είναι από τον ελεύθερο μας χρόνο, οπότε υπομονή και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε
jimakos21 Φεβρουάριος 25, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Μετά λύπης μου σας ενημερώνω ότι ο Chessman λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και επιλογών αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδας μας. Η υπόλοιπη ομάδα μένει ως έχει Μην ξεχνάτε πως ότι κάνουμε είναι από τον ελεύθερο μας χρόνο, οπότε υπομονή και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε Δλδ υπαρχει κενη η θεση του news poster? (εκτος και απ'τον gznp ) :...:
jpavly Φεβρουάριος 25, 2008 #5 Φεβρουάριος 25, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=48034
racer Φεβρουάριος 25, 2008 #6 Φεβρουάριος 25, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=48034 Με πρόλαβε
Louris7 Φεβρουάριος 25, 2008 #7 Φεβρουάριος 25, 2008 ω ρε μαγκες,... Γιατι εφυγε απ την ομαδα?... κριμα.Χωρις να τον ξερω καθολου προσωπικα, μου φαινεται πολυ ωραιος τυπος ο chessman.Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να επιστρεψει στην ομαδα του Lab..
jimakos21 Φεβρουάριος 25, 2008 Author #8 Φεβρουάριος 25, 2008 οκ whatever νομιζω topic closed o gznp ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ :D
yanni Φεβρουάριος 27, 2008 #9 Φεβρουάριος 27, 2008 Μήπως απλά δέχτηκε (άδικη?) κριτική και επίθεση? Ίσως επειδή παρά έφτιαχνε πάρα πολλά νέα και δεν άφηνε -σε έναν βαθμό- ανταγωνιστικά sites να ορθοποδήσουν?
RootX Φεβρουάριος 27, 2008 #10 Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από yanni Μήπως απλά δέχτηκε (άδικη?) κριτική και επίθεση? Ίσως επειδή παρά έφτιαχνε πάρα πολλά νέα και δεν άφηνε -σε έναν βαθμό- ανταγωνιστικά sites να ορθοποδήσουν? Θα συμφωνήσω με το πρώτο κομμάτι αλλά όχι με το 2ο.Καλό θα είναι να μην μπλέκουμε τα πράγματα και να μην δίνουμε τροφή για κατινιές.Ότι έγινε έγινε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Θα σε παρακαλούσα να σταματήσει εδώ.
yanni Φεβρουάριος 27, 2008 #11 Φεβρουάριος 27, 2008 Sorry για το δεύτερο σκέλος του post. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος ήταν εύκολο να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα. Κάποιος ο οποίος βγάζει τα μάτια του κάθε μέρα για να παρουσιάσει πολλές ειδήσεις είναι μάλλον λογικό αν δέχεται και κριτική από πάνω στο τέλος να ξενερώσει. Τίποτα άλλο. Του, αλλά και μας εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψει.
fusion Φεβρουάριος 28, 2008 #12 Φεβρουάριος 28, 2008 Εχει να κανει με μια απο τις τελευταιες του ειδησεις που ειχαν παρει φωτια?...ελπιζω πως οχι
GoriLLakoS Φεβρουάριος 28, 2008 #13 Φεβρουάριος 28, 2008 Αρχική απάντηση από yanni Μήπως απλά δέχτηκε (άδικη?) κριτική και επίθεση? Ίσως επειδή παρά έφτιαχνε πάρα πολλά νέα και δεν άφηνε -σε έναν βαθμό- ανταγωνιστικά sites να ορθοποδήσουν? Επειδή αφορά και εμένα, όσο ευγενικά και να το έιπες... Κρίτικη άσκησα, επίθεση όχι.. Επίσης, θα παραδεχτώ και δημόσια, γιατί μέχρι τώρα το έχω πεί αλλά όχι δημόσια.. Δεν τα βλέπω τα site ανταγωνιστικά, πιό πολύ θα έλεγα φιλικά, άλλοι μπορεί να τα βλέπουν έτσι όπως το περιέγραψες.. Για μένα το lab παραμένει και θα παραμείνει το Site που ξεκίνησα, το Site που έμαθα τα πάντα που ξέρω μέχρι τώρα ,η μεγαλύτερη και πιό πλήρη βάση δεδομένων στα ελληνικά δεδομένα σε ότι αφορά υπολογιστές και overclocking και πολλά άλλα..:flower: !
greekfragma Φεβρουάριος 29, 2008 #14 Φεβρουάριος 29, 2008 φτου να μην σας ματιαξω ομαδαρα μου πεταει το team λεμε.συνεχιστε ετσι παιδια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.