kots Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 βασικά συνδέομαι σε ελεύθερο δίκτυο του δήμου. αλλά υπάρχουν μερικές σελίδες (πχ για το στοίχημα) που δεν με αφήνει να μπω, γιατί έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο (gambling).παλιότερα είχα βρει μια σελίδα όπου μέσω αυτής μπορούσες να ανοίξεις οποιαδήποτε σελίδα. και φαινόταν μέσω αυτής το περιεχόμενο της σελίδας όπου ήθελες. μπορείτε να μου κατονομάσετε πως λέγεται όλο αυτό το σκηνικό και κανα δυο τέτοιες σελίδες;επίσης είναι ασφαλές μέσω τέτοιων σελιδών να συνδέομαι με τους κωδικούς μου και να κάνω την δουλειά μου;
DJD Φεβρουάριος 25, 2008 #3 Φεβρουάριος 25, 2008 Επειδή έχω την εντύπωση ότι είσαι μέσω Σύζευξης δε πρόκειται να σε αφήσει να συνδεθείς, εκτός αν βρεις καμία πολύ φρέσκια διεύθυνση σαν αυτή που είπε ο pigassos.
kots Φεβρουάριος 27, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 27, 2008 δεν παίζει την έχουν κλειδωμένη. κάτι άλλο; καμιά ιδέα;
Spanaks Φεβρουάριος 27, 2008 #5 Φεβρουάριος 27, 2008 Δεν ξέρω κατά πόσο με tor brower θα μπορείς να μπαίνεις...http://www.torproject.org/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.