Jump to content

επιλογη motherboard

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ας ρωτησω και γνωμες για μητρικη.

Με ενδιαφερει το o/c βασικα και η μακροχρονια χρηση. Δηλαδη να μπορω να βαλω 2η καρτα γραφηκων sli ή crossfire, ισως και DDR3 σε 2-3 χρονια.

Aυτη τη στιγμη ειμαι προς την P5K η οποια υποστηριζει crossfire, αλλα καρτα εχω επιλεξει την XFX 8800GTS.

Καταρχην ειναι καλη η μητρικη αυτη γενικα, για o/c κλπ;; Τη συγκεκριμενη μητρικη μηπως να τη συνδιαζα με 3870 Χ2; Η 3870 Χ2 γινεται κι αλλο crossfire; Μπορω να εχω δλδ 2Χ(3870 Χ2) στο μελλον;

Ψαχνομαι για δυνατη καρτα λογω αναλυσης 1920*1200.

Αν παρω τελικα 8800GTS ποια μητρικη να διαλεξω ωστε να κανω sli και να ειναι καλη γενικα, αλλα και για o/c? Mε την Ρ5Κ δεν γινεται sli ε;

Κατι ακομα, τι διαφορες εχει το Ρ35 απο το Χ38;

Ευχαριστω και σορρυ για το ακαταλαβηστικο κειμενο μου.:upside: :upside:

Y.Γ.

Επεξεργαστης θα ειναι ο Q6600 και μνημες μαλλον Cellshock 2GB Kit DDR2 1066MHz.

Αρχικα θα μπει μια καρτα γραφηκων, 8800GTS 512ΜΒ ή 3870 Χ2 1GB.

Αρχική απάντηση από apagal

Να ποια σου προτείνω εγώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522578 .Η συγκεκριμένη mobo είναι φοβερή στο OC και υποστηρίζει και Χ38 και PCIE 2 πολύ σημαντικό αν βάλεις την 3870Χ2.

μονο που σε αυτη πρεπει να παει τωρα se ddr3

Να ξέρεις ότι όποια μητρική πάρεις τώρα δεν θα υποστηρίζει την επόμενη γενιά επεξεργαστών nehalem...όποτε σε 2-3 χρόνια ,όπως λες,μια αναβάθμιση σε ddr3 με τους τωρινούς επεξεργαστές δεν νομίζω να σου αυξήσει θεαματικά τις επιδόσεις..

οπότε εγώ στη θέση σου θα ξέχναγα το ddr3,...

όχι όμως και το crossfire/sli λόγω της ανάλυσης που παίζεις...

’ρα διάλεξε κάτι σε x38 με ddr2 ή το 780i για sli.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.