Jump to content

Ασυρματο ιντερνετ.

_K_Marios_

Recommended Posts

Γεια σας.

Μενω σε ενα 3οροφο σπιτι κ θα θελω να βαλω ασυρματο ιντερνετ προς το παρον εχω 4mb αλλα μονο σε εναν υπολογιστη ενσυρμτατα. Θα ηθελα να μ πειτε τι πρεπει να αγορασω ωστε να μπορουν να ειναι συνδεδεμενοι δυο υπολογιστες συνεχεια ο ενας 3ο οροφο ο αλλος πρωτο κ να μπορει να συνδεεται κ οτι λαπτοπ θελω. Τι ρουτερ πρεπει να αγορασω ωστε να πιανει καλα σε ολο το σπιτι? κ τι αλλο πρεπει να αγορασω?υποψην το σπιτι εχει τηλεφωνικο κεντρο κ το ρουτερ πρεπει να μπει αναγκαστικα στον 2 οροφο.

Πάρε κάποιο με 2 κεραίες, ώστε να μπορείς να κατεθύνεις το σήμα προς τα σημεία που κινούνται τα laptop. Σε όλο το σπίτι να πιάνει καλά το βλέπω δύσκολο, θα χρειαστείς κάποιο repeater.

Και επισης εκει δε παιζουν με router των 50 και 100 αλλα με Cisco Systems που ειναι λιγο πολυ γνωστη η αξια τους..Ωστοσο, στο καθε αεροδρομιο δεν υπαρχει μονο ενα Wifi spot.

Στο Ελ.βενιζελος εαν δε κανω λάθος υπαρχουν 9 access points...

• 1 month later...

Με καποιο acess point δε γινεται η δουλεια?Το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω και εγω που κατεβηκα στο ισογειο και εχω ενα ασυρματο linksys στον 3ο οροφο.Απο εκει δυστηχως δε μπορει να φυγει γιατι το εχω βαλει για τον αδερφο μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.