Jump to content

Ati X1950Pro και θερμοκρασίες

nmaggioros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους,

Καταρχάς έχω μια Ati X1950Pro τις MSI και τον τελευταίο καιρό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το pc πάγωνε ή έσβηναν οι οθόνες. Έχω 2 συνδεδεμένες (1920*1200, 1280*1024). Και μου πήγε το μυαλό στην κάρτα γραφικών. Κοιτάω θερμοκρασίες όταν πάιζω Flight Simulator (Window Mode) και σε full load έχω 92 βαθμούς ακόμα και με 100% στο fan. Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Λέτε να φταίει ο τελευταίος driver? Έχω τον 8.2

Ευχαριστώ,

Νικόλας

92?

εμενα σε full load εφτανε 60-62!

οι Driver λιγο δυσκολο να φταινε.

αν θελεις να του ριξεις λιγο τα temps βαλε εναν 12αρη σε χαμηλες στροφες να φυσαει πανω του και ειδικα στα VRM .

Αυτα εχουν την ταση να ζεσταινονται υπερβολικα.

Την έβγαλες και την καθάρισες την κάρτα ?

Θέλουν και καθάρισμα που και που .

Αν έχεις ακόμη τόσες ψηλές θερμοκρασίες τότε έχεις πρόβλημα

Πρέπει να πας σε καλύτερο σύστημα ψύξης

Μα την έχω πολύ καιρό την κάρτα και ποτέ δεν θυμάμαι τέτοιες θερμοκρασίες. Θα την βγάλω και θα την κάνω ένα καθαρισματάκι και θα ενημερώσω. Λέτε να έχει χαλάσει η πάστα και να θέλει καινούρια;

οταν την βγαλεις για καθαρισμα ριξε μια ματια αν εχουν χαλαρωσει οι βιδες που συγκρατουν το συστημα ψυξης!

Είχατε δίκιο!!!

Ναι μεν το ανεμιστηράκι ήταν καθαρό αλλά είχε δημιουργηθεί ένα στρώμα σκόνης γύρω γύρω και εμπόδισε τον αέρα να κυκλοφορήσει μέσα στους αυλούς τις ψύχτρας. Φυσικά οι θερμοκρασίες έπεσαν και είμαι πάλι χαρούμενος :D

Ευχαριστώ παιδιά!

Αν έχει πλαϊνά ανοίγματα στο κουτί, μπορείς να βάλεις φίλτρο αποροφητήρα εσωτερικά ώστε να κρατάει τη σκόνη και τα χνούδια έξω. Τα καθαρίζεις εύκολα με την ηλ. σκούπα ρουφώντας απ'έξω. Εγγύηση! Είχα κι εγώ την MSI που έχεις και πάνω από 70 δεν ανέβαζε σε load.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.