Jump to content

Καποιος να τον σταματησει! Hipro5 the demolition man!

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
:Όχι όχι...κάνε ότι κάνεις πάντα.

..άσε τους όλους να χαρούνε τα WRs τους την πρώτη μέρα που κυκλοφορεί κάτι καινούριο να λένε οτι κάνουν WR ,

και την μερα που θα βγεί κάτι ακόμα πιο καινούριο, κανε εσυ WR σε όλες τις κατηγορίες αλλά με το παλιό το hardware.... :hehe::shifty::whistling

:banging::banging::banging:

Hipro είχες για αρκετό καιρό την 2900 ΧΤ και τώρα 3870 , μπορείς σε παρακαλώ να πεις τι σε ενδιαφέρει πάνω στο extreemOC που σε κάνει να επιλεγείς ΑΤΙ και όχι nvidia? <o></o>

"Hint" εγώ δε δίνω........Εγώ δίνω "ΗΙΤ" μια και καλή...... :hi: :whistling

@ Borg: Κοίτα, επιλέγω πάντα το καλύτερο......

Σα μονή η 8800 Ultra δεν παίζεται.....

Σα μονή η 9800GX2 πάει ΠΟΛΥ καλά...

Τώρα από κει και πέρα τα χαλάμε λίγο με το SLI έναντι του CrossFire... :nothing:

"Hint" εγώ δε δίνω........Εγώ δίνω "ΗΙΤ" μια και καλή...... :hi: :whistling

@ Borg: Κοίτα, επιλέγω πάντα το καλύτερο......

Σα μονή η 8800 Ultra δεν παίζεται.....

Σα μονή η 9800GX2 πάει ΠΟΛΥ καλά...

Τώρα από κει και πέρα τα χαλάμε λίγο με το SLI έναντι του CrossFire... :nothing:

δηλ να φανταστω οτι και στα voltmod που κανεις ειναι καλητερα με ΑΤΙ? η οχι και τοσο? περα με τι τελικο τροπο καταληγεις

Χιπρούλη αργείς αλλά..... κάνεις πάντα το θαύμα σου και όπως πάντα τους στέλνεις αδιάβαστους πάντα με τον δικό σου τρόπο (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά) απάνω τους Γεώργιε ΕΥΓΕ!!!!!!!:flex::flex::flex::happy2::happy2::happy2::jump1::jump1::jump1::worship::worship::worship:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.