Jump to content

Καποιος να τον σταματησει! Hipro5 the demolition man!

Recommended Posts

Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορείς να τους κάνεις. :hehe: Να σε δώ μάστορα. :hehe: είμαι σίγουρος ότι μπορείς!

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
:Όχι όχι...κάνε ότι κάνεις πάντα.

..άσε τους όλους να χαρούνε τα WRs τους την πρώτη μέρα που κυκλοφορεί κάτι καινούριο να λένε οτι κάνουν WR ,

και την μερα που θα βγεί κάτι ακόμα πιο καινούριο, κανε εσυ WR σε όλες τις κατηγορίες αλλά με το παλιό το hardware.... :hehe::shifty::whistling

:banging::banging::banging:

Hipro είχες για αρκετό καιρό την 2900 ΧΤ και τώρα 3870 , μπορείς σε παρακαλώ να πεις τι σε ενδιαφέρει πάνω στο extreemOC που σε κάνει να επιλεγείς ΑΤΙ και όχι nvidia? <o></o>

"Hint" εγώ δε δίνω........Εγώ δίνω "ΗΙΤ" μια και καλή...... :hi: :whistling

@ Borg: Κοίτα, επιλέγω πάντα το καλύτερο......

Σα μονή η 8800 Ultra δεν παίζεται.....

Σα μονή η 9800GX2 πάει ΠΟΛΥ καλά...

Τώρα από κει και πέρα τα χαλάμε λίγο με το SLI έναντι του CrossFire... :nothing:

πωπω βλεπω να βλεπουμε καποια τρελη modia σε καμια 3870 ή καμια αλλη.

Γιωργο το πετυχα??

@ Borg: Κοίτα, επιλέγω πάντα το καλύτερο......

Σα μονή η 8800 Ultra δεν παίζεται.....

Σα μονή η 9800GX2 πάει ΠΟΛΥ καλά...

Τώρα από κει και πέρα τα χαλάμε λίγο με το SLI έναντι του CrossFire... :nothing:

δηλ να φανταστω οτι και στα voltmod που κανεις ειναι καλητερα με ΑΤΙ? η οχι και τοσο? περα με τι τελικο τροπο καταληγεις

...ετσιι...ετσιι...αλλιως παει γρουσουζια :p

Χιπρούλη αργείς αλλά..... κάνεις πάντα το θαύμα σου και όπως πάντα τους στέλνεις αδιάβαστους πάντα με τον δικό σου τρόπο (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά) απάνω τους Γεώργιε ΕΥΓΕ!!!!!!!:flex::flex::flex::happy2::happy2::happy2::jump1::jump1::jump1::worship::worship::worship:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Δεν πειράζει.......... :)

Βαράτε benches εσείς γιατί πάμε καλά τον τελευταίο καιρό και θα 'ρθω κι εγώ....... ;)

• 2 weeks later...

Μωρέ σίγουρα, δεν αμφιβάλω, τώρα και με τις νέες vga's θα γίνει κόλαση, είμαι σίγουρος!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.