Jump to content

Δημιουργία αρχείου περιεχομένων φακέλου

tassoss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,

έχω ένα φάκελο με περίπου 500 αρχεία διαφόρων ειδών μέσα,

υπάρχει κάποιος τρόπος εύκολος να φτιάξω ένα αρχείο (searchable) με τα περιεχόμενα του φακέλου ώστε μέσα απο αυτό το αρχείο να βρίσκω το αρχείο που θέλω με αναζήτηση και επιλέγοντας το να ανοίγει στο αντίστοιχο πρόγραμμα?

(την μπακάλικη λύση σε αρχείο word να περάσω με το χέρι σε hyperlinks όλα τα άλλα αρχεία την ξέρω)

ευχαριστώ.

Αν έχεις Vista τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας πάνω δεξιά και να γράψεις το όνομα του αρχείου που θέλεις να βρείς!

Αν έχεις άλλο λειτουργικό τότε θα πρέπει να κάνεις search μόνο την τοποθεσία του φακέλου που θες να ψάξεις μέσα τα αρχεία σου!!!!!

:banging:

Αρχική απάντηση από bkbilly

Αν έχεις Vista τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας πάνω δεξιά και να γράψεις το όνομα του αρχείου που θέλεις να βρείς!

Αν έχεις άλλο λειτουργικό τότε θα πρέπει να κάνεις search μόνο την τοποθεσία του φακέλου που θες να ψάξεις μέσα τα αρχεία σου!!!!!

:banging:

:T: :T: :T: :T: :T: :T:

where is it

και disk catalog

ταχύτατα και τα δύο δουλευουν και με δίσκους και με cd/dvd

και χωρίς να είναι μέσα κάνεις στα μπαμ αναζήτηση και στα πράγματα που έχεις στη ντουλάπα.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά..

ο εν λόγω φάκελος βρίσκετε σε φορητό σκληρό και πάει απο μηχάνημα σε μηχάνημα (όλα ΧΡ).

'Εχω δεί αρχεία PDF με πίνακα περιεχομένων (table of contents) για τα υπόλοιπα αρχεία του φακέλου, καμιά ιδέα πως γίνεται αυτό?

κοιτα, τα εν λογω προγραμματα κανουν ουσιαστικα indexing, οποτε μια φορα να εχεις περασει τα αρχει στον οποιο υπολογιστη θα τα βρισκει απο εκει. Αν δεν υπαρχει δισκος, τοτε απλα το hyperlink δεν θα σε παραπεμπει πουθενα. easy :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.