Jump to content

20cm SATA Cable

LevelOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτο που λέει ο τίτλος...

Ξέρετε που μπορώ να βρώ SATA (I / II) καλώδιο κοντό 20cm (αντε το πολύ 30);

Ο γουγλής δε μου λέει κατι, ουτε και ο θείος σκρουτζ...

Αρχική απάντηση από Athens2004

20cm δεν βρίσκω ουτε εγω.

http://www.modreactor.com/_articles/_how_to_guides/sineoc/spiral_sata_cable_mini_guide/2.JPG

Κανε αυτό να τελειώνεις .

Man έτσι τα έχω ήδη απλα είπα μήπως βρω κανα 20άρι να τα αλλάξω επιτέλους... οποτε παραγγελία απο ebay...

Θελει κανένας άλλος να οργανώσω καμια παραγγελία;

βασικα εχει στο μουλτιραμα της γλυφαδας κ ειχα παρει μερικα χρωματος μπλε βεβαιως βεβαιως...

Βέβαια θυμάμαι στα manuals των πρώτων μητρικών με sata έλεγε να μην λυγίζεις τα καλώδια.

Βέβαια μάλλον υπερβολικό ακούγεται το να δημιουργείται πρόβλημα. Και αυτό νομίζω επιβεβαιώνεται (όχι από προσωπική εμπειρία) στην πράξη.

Μπορει να εννοουσε να μην τα τσακιζεις γιατι με την πατεντα αυτη δεν κανεις κατι κακο στο καλωδιο.

Εκτος αν καποιος προσπαθησει να κανει το σπιραλ με διαμετρο 2mm!!!!οποτε εκει μπορει να εχει προβλημα!!!

Αρχική απάντηση από spc

Βέβαια θυμάμαι στα manuals των πρώτων μητρικών με sata έλεγε να μην λυγίζεις τα καλώδια.

Δεν πειράζει να τα λυγίσεις μια-δυο φορές, αλλά αν τα τυλίγεις κυκλικά, υπάρχει κίνδυνος να πάρεις Cyclic Redundancy errors (:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.