cabrinha Φεβρουάριος 23, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από DemΣτο ιδιο post εξηγώ. Συγγνωμη αλλα εγω αυτο δεν το θεωρω λογο οτι η φορθνετ στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει. Εμενα η γραμμη ειναι τελεια. Κατεβαζω με 1.9mb/s τωρα. Ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα. Φυσικα δεν μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη η φορθνετ γιατι απο τη δικη μου περιπτωση δεν κρινεται ολοκληρη η εταιρια. Απλα λεω να μην ειμαστε μηδενιστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindy Φεβρουάριος 23, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Η μονη διαφορα του ΟΤΕ με τις εναλακτικες ειναι πως στην προσπαθεια των κατα καιρωνκυβερνησεων να βγαλουν τον ΟΤΕ προβληματικο και να τον ξεπουλησουν τον εχουν τρελανειστα προστιμα και τις κυρωσεις.Γι αυτο και μολις αναφερεις την λεξη καταγγελια στον ΟΤΕ 99%κανεις την δουλεια σου.Γι αυτο προσπαθουν να εξυπηρετησουν οσο το δυνατον καλυτερα.Τους υπολοιπους δεν τους ενοχλει κανενας παρα τα χιλιαδες παραπονα και καταγγελιες γιατιαπο εκει τα τσεπωνουν.Ξεκινησαν να πουλουν υπηρεσιες χωρις να εχουν την υποδομη σε εγκαταστασεις και προσωπικο.Αν υπηρχε κρατος να κοψει μερικους κ@λους τα πραγματα θακαθηστερουσαν λιγο μεν αλλα θα γινοντουσαν σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 25, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Στην Νικαια δεν εχω καμια αποσυνδεση (Netgear 834g με 495 ωρες online) και κατεβαζω με 1.9Μbytes.Ειμαι σε 4net 2play. Πιστευω οτι τεραστιο ρολο παιζουν οι γραμμες του ΟΤΕ(για ολους τους παροχους) και οχι τα Dslams.Επισης ενα 80% των προβληματων οφειλονται στην αγνοια του πελατη απο πλευρας καλωδιωσης-εσωτερικης καλωδιωσης-μπριζακια που δημιουργουν προβληματα. Γενικα αν παιξεις καλα εξ αρχης εισαι τυχερος διαφορετικα την πατησες Οσο για το 1ο post του Αλεξη: Αν υπαρχει βραχυκυκλωμα στην γραμμη κολαει τις καρτες στο MSAM(Voice+net) .Μετα πρεπει πρωτα να βρεθει-φτιαχτει το βραχυκυκλωμα και μετα να γινουν reset κτλ σε καρτες για να μην ξανακολησουν. Τα διπολικα μπριζακια σιγουρα θα παιζουν με adaptors σε rj11(οχι καλες επαφες με αποτελεσμα αποσυνδεσεις κτλ) και γενικα προκαλουν προβληματα. Νομιζεις οτι ο τεχνικος τα λεει για να τον βριζουν οι πελατες?Φανταζομαι οτι ειναι εκει για να σου πει τον τροπο να φτιαξεις την κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 25, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ΤΕΛΙΚΑ μετά απο πολλά τηλέφωνα, φωνές και αφού τους είπε οτι είναι δημοσιογράφος. στείλανε τεχνικό στο σπίτι και εντόπισε ότι το βραχυκυκλωμα ήτανε στο κέντρο της forthnet στην Καλαμαρια. Επιτέλους μετα απο μια εβδομαδα χωρίς ιντερνετ και τηλέφωνο η βλαβη αποκατασταθηκε...Τελικά ο εκφοβισμός είναι το μόνο μέσο δικαίωσης σε αυτή τη χώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 25, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 [Σήμερα, στις 22:06] Τελικά ο εκφοβισμός είναι το μόνο μέσο δικαίωσης σε αυτή τη χώρα. To πιασες Πάντως μην νομιζεις και εγω με το RMA της DELL πριν καιρο εκει αναγκάστηκα να φτάσω....παλι καλα να λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Φεβρουάριος 27, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 και εμενα μετα απο απειρα τηλεφωνηματα μου ειπαν οτι εχω βραχυκυκλωμα...πιπιλα...βεβαια θα ερχοταν να το ελεγξουν οι ιδιοι...ποτε δεν ηρθαν ωσπου διεκεψα...στη θεσ/νικη υπαρχει τρελο προβλημαΥπηρχε και σχετικο θεμα στην ΕΤ3 προχθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.