redbighunter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 αφου εβαλα κι εγω πια νερακι στο pc μου ειπα να clockαρω λιγακι το <<μηχανακι>> μου! εχω το συστημα της υπογραφης! μεχρι τα 3,6 με αλλαγη μονο το vcore και ολα τα αλλα στο auto το pc ειναι σταθεροτατο!( 24ωρες διπλο orthos)! στα 4G πως παμε ομως καθως απο εδω και περα πρεπει να δωσω και στα υπολοιπα λιγο παραπανω ρευμα? η μητρικη εχει ενα καρο ρυθμισεις που δεν ξερω τι να πειραξω απο αυτες! εβαλα ολα τα voltages στη μεγιστη <πρασινη> τιμη, τις μνημες στα 1200 με 2,2V( οσο ειναι στα default δηλ.) , pci freq στα 110, loadline calibration στο enable, τα cpu k pci spectrum( καπως ετσι λεγετε) στο disable! και κατι αλλα στο disable τα εχω (ειναι ολα ετσι στη σειρα) κατι intelspeed...., c1e executable... δεν τα θυμαμαι!βοηθηστε παιδια κι εμας τους ασχετους μπας και μαθουμε να pushαρουμε:devil: !διαταξη υδροψηξης: 2πλο(χονδρο) ψυγειο->cpu->3πλο ψυγειο(λεπτο)->mb->τανκ->αντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Φεβρουάριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Για κοίτα εδώ μπάς και σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Φεβρουάριος 24, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 λιγη βοηθεια παιδια ακομη γιατι ουτε το παραπανω link με διαφωτισε! ακομη δεν εχω καταλαβει με τι voltages να παιξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.