Jump to content

ATi 3450

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ήρθε και στη χώρα της καθυστέρησης η μικρή αυτή καρούλα της ΑΤι και αυτό που θέλω να μάθω είναι αξίζει για Low-end υπολογιστή που μέχρι τώρα παίζει με NV GF5200??

Μπορεί να πάρει μια zalman VF900??

σε σχεση με την 5200 ειναι η μερα με τη νυχτα

αλλα προσεξε μονο γιατι απ οτι ξερω 5200 μονο σε agp υπηρχαν

φαίνεται να είναι λίγο πιο γρήγορη απο την 2400pro... η διαφορά είναι ότι είναι σε 55nm ο πυρήνας και έχει (μάλλον) λιγο αυξημένη συχνότητα.

όπως είπε και ο kostas007 σε σύγκριση με 5200 θα είναι μέρα με νύχτα

Την έχει δουλέψει κανείς με high definition content, βοηθάει τον επεξεργαστή καθόλου;

Είχα κάνει κάτι δοκιμές με μια 2400pro σε μια TV 46''. Ο επεξεργαστής - ένας 4000+ Χ2 - δεν στρεσαριζόταν καθόλου. Όπως λέει και ο JaguarOne η 3450 είναι απλά μια 2400pro με ανεβασμένες συχνότητες και 55nm τεχνολογία κατασκευής.

Η Asus 2400 μου, όλο μου κάνει "νερά" και "παράσιτα" κατά την αναπαραγωγή high definition content. Τι Player χρησιμοποίησες; Μήπως είναι ελατωματική τελικά; Καθόλου ευχαριστημένος μέχρι στιγμής πάντως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.