grgkopanas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Λοιπόν, πήρα χτες τα πράγματα που συζητάγαμε. Ξεκίνησα να κάνω αναβάθμηση στο πρώτο pc, του έβαλα μόνο καινούργιο κουτι (turbo-x) και 2 dvd-rw. μετέφερα μητρικές κάρτες κτλ. Συνδεσα τα πάντα, και τα jumperάκια στo JFPI1. Αλλά μου κάνει το εξής πρόβλημα: πατάω το κουμπί για να ανοίξει και δεν ανταποκρίνετε, καμιά φορά απλα δείχνουν τα ανεμηστηράκια να προσπαθούν να ξεκινήσουν στρίβουν ελάχιστα. Τι μπορει να φταίει? εγώ έχω δύο υποψίες πρώτον, να φταίει το καλώδιο του power switch δεύτερον να φταει μητρική. Το τροφοδοτικό αποκλείετε να φταίει γιατι συνδεσα κι άλλο και έκανε το ίδιο...ΧΕΛΠ
biker Φεβρουάριος 22, 2008 #2 Φεβρουάριος 22, 2008 Μήπως δεν έχεις συνδέσει σωστά το καλώδιο on/off από το κουτί στη μητρική; Τσέκαρε το manual!
grgkopanas Φεβρουάριος 22, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 22, 2008 already done 1000 times είναι 100% σωστά βαλμένα
dpolal Φεβρουάριος 22, 2008 #4 Φεβρουάριος 22, 2008 Βγάλτα από το κουτί και σύνδεσα τα πάνω στο τραπέζι, ή όπου αλλού.Μπορεί να βραχυκυκλώνει κάτι.Φαντάζομαι ότι έχεις συνδέσει ΟΛΑ τα καλώδια ρεύματος πάνω στο μπόρντ.
alexandros_131416003288 Φεβρουάριος 22, 2008 #5 Φεβρουάριος 22, 2008 το εχω παθει κ εγω μητρικη ειναι πηγαινε γ αλλαγη παταγα να αναψει εκανε πως πηγαινε να δωσει ρευμα εδειχναν τα ανεμιστηρια πως πηγαιναν να γυρισουν κ τιποτα ειναι η μητρικη κ εγω την πηγα πλαισιο κ μου την αντηκατεστησαν
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 22, 2008 #6 Φεβρουάριος 22, 2008 Πριν κάνεις αυτό που λέει ο Αλέξανδρος, βεβαιώσου πως όλα τα καλώδια παροχής ρεύματος είναι σωστά τοποθετημένα, και δοκίμασε να το ανοίξεις βγάζοντας ό,τι δεν είναι απαραίτητο (όπως τα καλώδια usb που συνδέουν μητρική με το κουτί, συσκευές usb, ανεμιστηράκια, cr-roms κτλ)
grgkopanas Φεβρουάριος 22, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 22, 2008 λύθηκε το πρόβλημα, δεν είχε πατήσει σωστά σε μία βάση και το έφτιαξα...tnx
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.