Eldal Φεβρουάριος 22, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Όσον αφορά στο ότι δεν θα αρχίσω να εξηγώ είναι το μόνο σίγουρο. Απλά λέω ότι δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς ένα utility που σου παρέχει η ίδια η εταιρία για μια εργασία που την προτείνει η ίδια η εταιρία, η οποία έχει φτιάξει το utility για άσχετους (για μένα δηλαδή) και μετά να σου λέει ότι έπρεπε να το κάνει τεχνικός. (Μιλάμε πάντα υποθετικά ότι θα γίνει έτσι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 22, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 ναι ρε συ, αμα τους πεις οτι εκανες αναβαθμιση στο bios θα σου πουνε οτι φταις εσυ για ολα τα κακα του κοσμου..... οποτε καλυτερα ΑΝ τελικα το πας πισω κανε το παπι..... εσυ απο τη μερια σου καλα τα λες, σου ζητησε αναβαθμιση και την εκανες. ο τεχνικος ομως σιγουρα θα εχει διαφορετικη αποψη οταν το μαθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Φεβρουάριος 22, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 ωραία τα λες zarras (μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση). Μάλλον θα κάνω το παπί τελικά κουάκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Φεβρουάριος 22, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 (Post #15 of 23)Αρχική απάντηση από Spyrus Kάνε disable το usb legacy support. Με το auto σίγουρα κολλάει αν μπεις windows Πως το κάνω αυτό; Μέσα από το BIOS; γιατί αν είναι έτσι δεν έχω ελπίδαααααα μπου χου χου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 22, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras ειτε βγαλεις τη μπαταρια ειτε βραχυκυκλωσεις το jumperaki (με την μπαταρια πανω)8α κανει reset το bios. Το δοκιμασες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Φεβρουάριος 22, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 24, 2008 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Το ίδιο έπαθα κι εγώ σε μια Ρ5Β και λοβοτομήθηκε κανονικά στην πρώτη μέρα. Έφυγε όπως ήρθε RMA - δεν είδα - δεν ξέρω - δε σαλεύει (china man). Πήρα πιστωτικό μετά 5-6 μέρες λόγο έλλειψης όμοιας (thanks god) και πήρα τη μαμα της υπογραφής και τη διαφορά στο χέρι (3sh0p παρακαλώ!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 25, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ’φησε μόνο μια μνήμη πάνω ή δοκίμασε κάποια στα 667 αν έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Φεβρουάριος 25, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Βγάλτα όλα (ακόμα και VGA εκτός από CPU).Θα σου αρχίσει τα beep και τα συναφή.Μετά βάλε την VGA και μία μνήμη.Μετά την επόμενη μαζί με τους σκληρούς.Και τελευταία από όλα τα περιφερειακά(το μόνο που μένει συνδεδεμένο από την αρχή είναι η οθόνη και το πληκτρολόγιο σε θύρα PS/2 και όχι USB).Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα είχα και έτσι βρήκα την λύση.ASUS RULEZ!!!GOOD LUCK!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Φεβρουάριος 25, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Να κάνω και γω μια ερώτηση που αν υπάρχει λύση θα βοηθήσουμε τον φίλο Eldal. Οι μητρικές προβλέπουν σε ενδεχόμενο bios update να κάνεις rollback και να επαναφέρεις το εργοστασιοκο bios.Αφού βγάζει μπαταρίες κάνει reset bios, όπως είπε, αυτό που απορώ είναι γιατί κρατάει το τελευταίο bios.Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνει rollback ίσως κάτι να γινότανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 25, 2008 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από katevastiras Οι μητρικές προβλέπουν σε ενδεχόμενο bios update να κάνεις rollback και να επαναφέρεις το εργοστασιοκο bios.Αφού βγάζει μπαταρίες κάνει reset bios αυτό που απορώ είναι γιατί κρατάει το τελευταίο bios.Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνει rollback ίσως κάτι να λύναμε Μόνο αυτές που έχουν διπλό BIOS το επιτρέπουν αυτό.To reset ΔΕΝ πειράζει το ίδιο το BIOS αλλά «μηδενίζει» τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει επαναφέροντας τις σε μια αρχική τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Φεβρουάριος 25, 2008 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Και αν δεν κάνω λάθος η mobo του eldal δεν έχει διπλό BIOS οπότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 25, 2008 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ...φιλε το ιδιο μου εκανε και εμενα η P5E μετα απο update bios απο dos κιολας...και εφταιγε το usb keyb/mouse...πρεπει με καπoιο τροπο να κανεις load τα failsafe defaults!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Φεβρουάριος 25, 2008 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από mortisboy ...πρεπει με καπoιο τροπο να κανεις load τα failsafe defaults!! και πως θα το κάνει αυτό....????είχα την εντύπωση ότι οι καινούριες έχουν πλέον dual bios ως standar και ότι απλά δεν το ανέφεραν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 25, 2008 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ...εγω εκανα αυτα που λεει ο agapal/spyrus και ισιωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 25, 2008 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Ειχα παει το ιδιο πραγμα σε μια μητρικη με P3. Κολλουσε συνεχεια με το post screen. Αλλα η μητρικη ειχε Award bios και μια επιλογη οπου πατωντας alt+f2 κατα την διαρκεια της οθονης που διαβαζει τα μνημες, cpu εμπαινες στο update utility και περνουσες το bios. Οποτε περνωντας καινουργιο bios ξεκολλησε.Εχει κατι παρομοιο η asus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 25, 2008 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ...ναι εχει και ειναι γελίο γιατι βαζεις σε ενα usb stick το bios....αυτο κατα 99% το διαβαζει και κανεις το flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 25, 2008 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από mortisboy ...ναι εχει και ειναι γελίο γιατι βαζεις σε ενα usb stick το bios....αυτο κατα 99% το διαβαζει και κανεις το flash Τοτε νομιζω ειναι οτι ειναι ευκολο να το δοκιμασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Φεβρουάριος 25, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Παιδιά χίλια ευχαριστώ. Πήρα μεγάλη απογοήτευση και δεν ασχολήθηκα όλο το σκ (έκανα κούρα για να μου πέσει η πίεση) και σήμερα το πρωί το πήγα το πισι εκεί που πήρα την mobo. Αύριο το απόγευμα θα μάθω νέα και θα σας πω για να ξέρουμε και για μελλοντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apagal Φεβρουάριος 25, 2008 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Εγώ τώρα ποια δεν πειράζω καθόλου το PC μου (τουλάχιστον τo hardware) γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο!!!Κάθε φορά που το ανοίγω αυτό το @@@@@ κουτί κάτι θα μου βγάλει!!!Εξου και το ρητό: ό,τι δουλεύει δεν το πειράζουμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.