SLN Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2008 Μετα απο 3456 μπλε οθονες στα ΧΡ και βιστα απο προχτες και πολλες δοκιμες αρχιζω να ψυλλιαζομαι οτι η μητρικη εχει προβλημα και ειναι με το ενα ποδι στον ταφο. Τα σεττινγκ που δουλευα 24/7 τους τελευταιους 8 μηνες τωρα, ξαφνικα δεν δουλευουν.Αναλογα με τα κεφια της μπορει να μπει σε φρεσκο ή παλιο λειτουργικο σε στοκ ή (ψιλο)oc κατασταση.Μεμτεστ περναει το #5 αρκετες λουπες αλλα κολλαει στο #2 σχεδον αμεσα ~20%. Ειτε στα 266, ειτε σε οποιοδηποτε FSB.Το θεμα ειναι αν υπαρχει κανας αλλος τροπος να διαπιστωθει το προβλημα στην μητρικη γιατι δεν ψηνομαι να σκασω στο σερβις και να πω... "Γεια σας, η μητρικη κολλαει στο #2 μεμτεστ"Υπαρχει κανας τροπος να τεσταριστει αν η μητρικη ειναι ετοιμοθανατη/προβληματικη?Ντανκε
Spyrus Φεβρουάριος 22, 2008 #2 Φεβρουάριος 22, 2008 Aν βγάλεις όλα τα περιφερειακά να τα βάλεις σε άλλη μητρική...Αν δώσεις ρεύματα παραπάνω παντού;
SLN Φεβρουάριος 22, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 22, 2008 Δυστυχως δεν παιζει η φαση μετακομισης ολου του συστηματος αλλου για να δω αν εχει προβλημα η μητρικη.Ρευματα εδωσα. Ανεξαρτητα με vfsb,vmch,vsouth (αλλα και vcore/vdimm) η ασταθεια και το κολλημα στο #2 παραμενουν.
jpavly Φεβρουάριος 22, 2008 #4 Φεβρουάριος 22, 2008 Δες άλλες μνήμες ρε Σόλωνα. Ή δες τες και ξεχωριστά.
Samael Φεβρουάριος 22, 2008 #5 Φεβρουάριος 22, 2008 Πρωτο πραμα σε αυτες τις περιπτωσεις να δοκιμασεις αλλες RAM.Εχουν ψωφησει ουκ ολιγες στην αγκαλια μου....
papatsonis Φεβρουάριος 22, 2008 #6 Φεβρουάριος 22, 2008 απο τη μικρη μου εμπειρια με τα ιντελ , ειδα οτι στο 2 και το 3 τεστ εβγαζε το σκασμο απο errors, οταν ζοριζα chipset/divider και εστρωνε η με αλλο διαιρετη η με παραπανω mch...
JimmyFox Φεβρουάριος 22, 2008 #7 Φεβρουάριος 22, 2008 Θα συμφωνήσω κι εγώ για τις μνήμες. Το πρώτο που σκέφτηκα. ’λλωστε είναι πιο εύκολο να δοκιμαστούν άλλες μνήμες.Ή απλά, πάρε τις μνήμες και δοκίμασέ τις σε κάποιο άλλο PC.
SLN Φεβρουάριος 22, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 22, 2008 Παιδες παιζουνε 4χ1 GB μνημες οι οποιες δοκιμαστηκαν ενα-ενα τα στικ και πετουσε λαθη.Δηλαδη να χαλασαν και τα 4 μαζι? Αλλο pc δεν παιζει για δοκιμη μνημων, αλλιως θα επαιζε η δοκιμη και ολων των υπολοιπων εξαρτηματων οπως ειπε και ο Spyrus και οπως ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτεται ο καθενας σε τετοιες περιπτωσεις. Το θεμα που εθιξε ο Παπατσωνης ειναι αρκετα πιθανο, καθως η μητρικη εχει καποια κολληματα με τον 1/1 διαιρετη αλλα αυτο σε υψηλο FSB >390.To ζητημα ειναι απλο σε καθε περιπτωση. DEFAULT υπαρχει προμπλεμ. ΤελοςςςΥπαρχει κατι που να τεσταρει ΑΝ το προβλημα προερχεται απο μητρικη?Στην τελικη ΑΝ ηταν οι μνημες προβληματικες θελω να πιστευω οτι δεν θα καθαριζε το #5 στο μεμτεστ....
Samael Φεβρουάριος 22, 2008 #10 Φεβρουάριος 22, 2008 Πες μας τωρα οτι εχεις κ καμια DFI να φας σιχτιρη! >_<
Spyrus Φεβρουάριος 22, 2008 #11 Φεβρουάριος 22, 2008 Έστω δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αν μπορείς μήπως αυτό τα έχει παίξει.
inlovem Φεβρουάριος 22, 2008 #12 Φεβρουάριος 22, 2008 και εγω ραμ ψιλαφιζομαι, δοκιμασε τιποτα αλλο , απο κανενα φιλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.