ennia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Μια απορια που εχω για τα αρχεια winrar. Εχω ενα αρχειο ζιπαρισμενο και με κωδικο, αλλα δεν εχω τον κωδικο τον εχασα. Υπαρχει τροπος να το ανοιξω? :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Δεν νομιζω... Δεν πρεπει να ειναι θεμα winrar , αλλα του αρχειου... Κατι παραπανω δεν ξερω. Εννοω τουλαχιστον σε προγραμμα να ανοιξει κατι τετοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Νομίζω ότι μόνο τα winzip ανοίγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Φεβρουάριος 21, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που ψάχνουν για τον κωδικό είτε με brute force είτε με χρήση λεξικού είτε με άλλη διαδικασία, αλλά αν ήταν κάνας μεγάλος και περίεργος κωδικός... ’στο καλύτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Φεβρουάριος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Εννοείς ότι το αρχείο rar είναι κλειδωμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 χακια θελει για να ανοιξει..για ψαξου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 22, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 εννοω οτι δεν ξεζιπαρεται και ζηταει κωδικο. για περεταίρω βοηθεια παρακαλω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.