Jump to content

Πόσες φορές έτυχε να γνωρίσετε κοπέλα μέσω internet και να προκύψει κάτι.....;;

Saber_Rider

Πόσες φορές έτυχε να γνωρίσετε κοπέλα μέσω internet και να   

61 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Καμμια και εγω και δε το βλεπω γιατι δε μπαινω σε τσατ και τετοια.Μια φορα ειχα μπει απο περιεργεια στο zoo και μιλησα με μια απο τη περιοχη μου και τελικα βγηκαμε το ιδιο βραδυ γιατι μεναμε διπλα.Αλλα δεν εκατσε η φαση ουτε καν κινηση δεν εκανα,απλα ενα καφε ηπιαμε γιατι ηταν πολυ μετρια και χαζη και ξενερωσα.

Εμενα μου καθονται απο παραλιες μπαρακια κλαμπακια,γυμναστηρια ,καφετερια,σχολη,δουλεια,παρεες και τα λοιπα κοινοτυπα...jose cuervo φαση...

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Καμμια και εγω και δε το βλεπω γιατι δε μπαινω σε τσατ και τετοια.Μια φορα ειχα μπει απο περιεργεια στο zoo και μιλησα με μια απο τη περιοχη μου και τελικα βγηκαμε το ιδιο βραδυ γιατι μεναμε διπλα.Αλλα δεν εκατσε η φαση ουτε καν κινηση δεν εκανα,απλα ενα καφε ηπιαμε γιατι ηταν πολυ μετρια και χαζη και ξενερωσα.

Εμενα μου καθονται απο παραλιες μπαρακια κλαμπακια,γυμναστηρια ,καφετερια,σχολη,δουλεια,παρεες και τα λοιπα κοινοτυπα...jose cuervo φαση...

ειναι γνωστος ο στιφλερ για τις κατακτησεις του:hehe:

ειναι γνωστος ο στιφλερ για τις κατακτησεις του:hehe:

Άλλοι είναι legends :hehe:

eddie_kaye_thomas.jpg

Άλλοι είναι legends :hehe:

eddie_kaye_thomas.jpg

χα

ελεγα να το πω αλλα λεω μη παρεξηγηθει επειδη θα πω για τη μανα του:hehe::hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.