Jump to content

Πόσες φορές έτυχε να γνωρίσετε κοπέλα μέσω internet και να προκύψει κάτι.....;;

Saber_Rider

Πόσες φορές έτυχε να γνωρίσετε κοπέλα μέσω internet και να   

61 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από pontium

Καμία,γιατί δεν γουστάρω τα msn κτλ.Βγαίνω έξω,επιλέγω και "ρίχνω".

Βέβαια δεν λείπουν και οι ατυχίες,που μπορείς να τις αποφύγεις μέσω της ανωνυμότητας του internet,αλλά τουλάχιστον έχεις πρόσωπο χωρίς τα LOL,OMG,και ηλίθια smilles που σε "βοηθούν" να εκφραστείς.’μα θες να κάνεις κάτι,το κάνεις στα ίσα και αποκτάς αυτό που πραγματικά θες,όχι αυτό που σου σερβίρει το irc

ετσι ετσι ...

spot,hunt,kill . -

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

εντάξει κατι γινεται...εξαρταται την ορεξη... το thing για μενά σε αυτες τις περιπτώσεις ειναι οι συναντήσεις σε συντομο χρονικο διαστημα...αμα τραβήξει 15ημερο και βάλε, το νταλαβέρι... τράβα για ποτάκι με ενα φιλαρακι σου...απλα παραδοσιακα πράγματα

εβαλα ιντερνετ το 1992 και το 1997 ξεκινησα το τσατ πιτσιρικας τοτε

undernet με mirc και kanalia #treloi , #xhmeio , #grecia

nana.irc.gr #hellas

Και μετα τα κλασικα zoo , mad , hi-5,

εχω βγει ισα με 15 φορες

εχω φαει 10/15

φαρδος τρελο ποτε δεν ειχα περιπτωση φολιας τυπου μπαζο χοντρη κτλ

μια φορα ειχε ερθει ενα μοντελο αλλα εκεινη δεν την καταφερα

2 φορες εχει τυχει ταιριασμα καλο τυπου 6μηνο κτλ

μαλιστα το ενα σκηνικο το ξερει και με ιδια εμπειρια και μελος του φορουμ

το chat θελει ερευνα,μελετη , στρατηγικη , ελεγχο και μετα βουρ στεγνα

καποτε δεν ειχαμε καν ψηφιακες , αποστολη αρχειων , καμερες κτλ (με την εννοια ενα πιτσιρικη δεν ειχε καμερα δικη του ή ψηφιακη φωτογραφια στο πισι του , ή μμσ στο κινητο του)

τωρα ειναι ολα πολυ απλα και ευκολα

οποτε μη μασατε

οσο τα chat εχουν κοσμο σημαινει οτι καποιες ειναι μονες και σας περιμενουν

πανε αυτα τωρα

ορματε κορμαρες , τσακιστε τα ολααααααα

Αρχική απάντηση από GoMaR [21-02-2008 22:08]

2 η μια για φαση και η αλλη η σχεση 2 χρονων και πιο σημαντικη για μενα μεχρι τωρα

εμεις εχουμε πολλα κοινα τελικα

γιαυτο σε συμπαθαω πολυ ρααααααααααα

Αρχική απάντηση από Chosen [22-02-2008 04:22]

1. Τον SLN.

Ρε συ επειδη δεν θυμαμαι πολλα πραγματα απο κεινο το βραδυ...

Καλα ειχαμε περασει τοτε??

Υ.Γ. Εισαι ελεεινος που ειπες εμενα. Ο μοναδικος απο την μπουγατσουπολη που δεν εχω γνωρισει....

Μεχρι και ο Zyx αφησε 1 ωρα το WOW να ερθει για καφε, κι εσυ δεν μπορουσες να πεταχτεις μια απο Ιρλανδια για λιγο... :TD:

Έχω γνωρίσει πάρα πολλές και έγινε "κάτι" με αρκετές.

Η διαφορά είναι αν τις γνωρίζεις σε κάποιο dating site, ή σε κάποιο που απλά είναι παρεΐστικο και απλά δημιουργείς παρέες.

Έχω φίλους που είναι παντρεμένοι και γνωρίστηκαν από IRC κι επίσης τη μέλλουσα γυναίκα μου τη γνώρισα από site. Γνωριστήκαμε όμως σα παρέα, βγήκαμε αρκετές φορές και με άλλα παιδιά από το site (meetings) και κάποια στιγμή μας προέκυψε :)

Δεν έχει να κάνει με το site ή με τον τρόπο. Διαφοροποιεί λίγο τα πράγματα, γιατί γίνεται ανάποδα από ότι έχουμε συνηθίσει. Πρώτα βλέπαμε κάποια, μετά της μιλούσαμε. Τώρα γίνεται ανάποδα κι μας ξενίζει. Αν όμως συμπεριφερθεί κάποιος σα λιγούρι, με μόνο σκοπό να πηδήξει, ούτε έξω, ούτε σε sites θα βρει κοπέλα. Δεν το λέω για να προσβάλω κανέναν, απλά το έβλεπα σε καθημερινή βάση όταν ξόδευα αρκετό χρόνο σε sites.

Έβαζε μια κοπέλα φωτογραφία και τα σχόλια από κάτω ήταν από χυδαία, ως παιδιάστικα. Κι το χειρότερο, περίμεναν να ανταποκριθεί κιόλας. Δηλαδή αν έβλεπαν μια κοπέλα στο δρόμο με προκλητικό μπούστο θα της έλεγαν "πω πω, τι β@ρες είναι αυτές? Θες να βγούμε?" ΈλεοC... Αυτό κάνουν... Η αντιμετώπιση σε ένα site, δεν είναι διαφορετική από έξω, κι θα έλεγα είναι και πιό δύσκολη. Η κάθε κοπέλα έξω, ακούει κάποια σχόλια. Στα sites που υπάρχει η ανωνυμία, ακούει πολλαπλάσια, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε θέση ισχύος και να απορρίπτει "προτάσεις" που διαφορετικά θα δεχόταν.

Μην τους δίνετε αυτό το δικαίωμα, αυτή τη χαρά ;)

LOL μια γερμανιδα μεσω icq . ειχε κλεισει δωματια για καλοκαιρι χαλκιδικη και με εκανε add να ρωτησει τι και πως. ε στο τελος της λεω δωσε τηλ και οταν ερθεις τα λεμε , μετα ειπε λαλακια εκανα κανα ζομπι θα ειναι.

ε οταν εσκασε ειδα κατι σε jodie foster στην ηλικια που επαιζε στο taxi driver. φυσικα επαθα πλακα :D , the rest is predictable

αυτα το ηρωικον ετος 1999

Αρχική απάντηση από ea6gka

ε οταν εσκασε ειδα κατι σε jodie foster στην ηλικια που επαιζε στο taxi driver. φυσικα επαθα πλακα :D , the rest is predictable

αυτα το ηρωικον ετος 1999

Κάπως έτσι γνωρίστηκα και εγώ με τον spc και την πάτησα.

Το βράδυ έφερνε της jοdie foster, το πρωί του kevin costner... μπορεί να έφταιγαν και οι τεκίλες :p

Αρχική απάντηση από RootX

μπορεί να έφταιγαν και οι τεκίλες :p

Για τον Kevin ή για την Jodie; :p

Για το taxi (motor για την ακρίβεια) driver δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης νομίζω :p

• 4 months later...
Πρεπει να γινει ενα guide "Πως γνωριζεις κοπελα στο Ιντερνετ!" για μας που δεν εχουμε ασχοληθει...

Συμφωνώ!!!

Άμα θέλετε βοηθάω κιόλας ΛΟΛ

Εγώ έχω κάνει τέτοια φάση κάπου 4 ή 5 φορές ΟΛΕΣ αποτυχίες εκτός από μια που παραλίγο να πετύχει (και μάλιστα ήτανε 2 βδομάδες πριν που έγινε :hehe:) αλλά αυτή γύρισε και μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει άλλο αυτό γιατί πεθύμησε τον real world οπότε με παράτησε (η #$%%#%@#^^^%Ρ$!###) για ένα παιδί που μένει κοντά στην γειτονιά της. Αλλά όλες οι άλλες φορές απέτυχαν παταγωδώς για πολλούς λόγους ( Οι πιο πολλές λέγανε ψέμματα για τον εαυτό τους και για το ποιές είναι με "ψεύτικη" συμπεριφορά συνοδευόμενη ενίοτε και με ψεύτικα στοιχεία (photos κλπ.) και κάποιες άλλες το παίζανε "γκόμενες" αλλά από μυαλό άλλο τίποτα, εκτός από φίκι-φίκι τίποτα άλλο...

Όπως είπε ο φίλος Σκαθαροζούμης (i LOVED that movie) είναι ολόκληρη ιστορία αυτό το θέμα

Πρεπει να γινει ενα guide "Πως γνωριζεις κοπελα στο Ιντερνετ!" για μας που δεν εχουμε ασχοληθει...

Πρωτα απολα θα αλλαξεις την υπογραφη σου.Βαλε πχ QX9770 @8436 MHz ,8GB DDR3@2647 3xGTX280 και μονιτορ 30 ιντσες (το τελευταιο ειναι το βασικοτερο,μην το παραλειψεις)

αρκετες

10+ γκολ σιγουρα.

το ρεκορ μου ειναι 2 τη δευτερα,1 τη τριτη,1 τη παρασκευη:)

αρκετες

10+ γκολ σιγουρα.

το ρεκορ μου ειναι 2 τη δευτερα,1 τη τριτη,1 τη παρασκευη:)

να τοχουμε υποψη μας σε καμμια συναντηση του λαμπ,να πηγαινουμε τοιχο-τοιχο :)

να τοχουμε υποψη μας σε καμμια συναντηση του λαμπ,να πηγαινουμε τοιχο-τοιχο :)

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

καμια και ουτε σκοπευω.

Δεν ειμαι greek lover αλλα το παιχνιδι με το βλεμμα δεν αντικαθισταται με τιποτα

Έπρεπε να σας είχα τον pre-facebook, pre-hi5, pre-msn, pre-broadband καιρό με μόνο όπλο το a/s/l στο mIRC να σας έβλεπα τι κελεπούρια θα πιάνατε :hehe:

Never και δεν το προβλέπω να γίνεται, ever... Προτιμάμαι beach bar, dancing + Sangria ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.