Jump to content

Πόσες φορές έτυχε να γνωρίσετε κοπέλα μέσω internet και να προκύψει κάτι.....;;

Saber_Rider

Πόσες φορές έτυχε να γνωρίσετε κοπέλα μέσω internet και να   

61 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν επειδή με είχε φάει η βαρεμάρα μου κατέβηκε η ιδέα για αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα και αδιάκριτη :OT: δημοσκόπηση!!:upside: :banging:

Λοιπόν η ερώτηση είναι απλή και καυτή :devil: : Πόσες φορές σας έτυχε να γνωριστείτε με κοπέλα μέσω internet (chat, messenger, websites κτλ...) και να προκύψει κάτι μετά :inlove: ...........

Ονόματα δεν ζητάω, υπολήψεις δεν θίγω:cool:

Καλοδεχούμενα σχόλια και λεπτομέρειες για την επιλογή σας.... :D

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

LOL Ξέχασα να βάλω το 0 ως επιλογή:confused: και εγώ σε αυτήν ανήκω :banging:

Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι "[Edit Poll (moderators only)]"

Αν μπορεί κάποιος moderator ας βάλει και την επιλογή 0 στην δημοσκόπηση.....

Ευχαριστώ!

2 η μια για φαση και η αλλη η σχεση 2 χρονων και πιο σημαντικη για μενα μεχρι τωρα

μπααα καμια ...ισως καποιους φιλους..αλλα ειμαι πιο πολυ του real world

Αρχική απάντηση από Saber_Rider

Danke schoen!;)

ετσι γραφεται ή ξεχασα τελιως τα γερμανικα μου?

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:56]

έτσι γράφεται (danke schoen)... ή αν θες αλλάζεις το "oe" με "ο" με διαλυτικά ;)

Ακριβώς, απλά δεν έχω περάσει την Γερμανική γλώσσα στα wins και έτσι δεν μπορώ να βάλω τα umlauts πάνω από το "o"!!

Με την ευκαιρία θα τα περάσω όμως...:cool:

καμια...δεν ασχολουμαι...ειμαι το κλασσικο greek καμακι...αμα εχω ορεξη βεβαια γιατι συνηθως βαριεμαι

Αρχική απάντηση από Chosen

1. Τον SLN.

Και μου έλεγε ότι δεν το έχει ξανακάνει... :dots:

Εδώ 2+1 (το +1 ο λεγάμενος). :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

2 Φορες. Αλλα δεν το κυνηγαω. Προτιμω το face 2 face

ε ναι καλο και το μσν και το τσατ...αλλα αμα το δεις το μπαζο σε αποσταση 50 μετρων...αιφνιδιαζεσαι...:hehe:

Ασε. Η πρωτη ηταν μια γλυκια κοπελιτσα. Γλυκαθικα κ εγω κ ειπα να το ξανακανω. Αλλα την 2η φορα, η κακομοιρα ηταν τοσο χαλια που μεχρι και ο κουασιμοδος θα της εριχνε χυλοπιτα !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ασε. Η πρωτη ηταν μια γλυκια κοπελιτσα. Γλυκαθικα κ εγω κ ειπα να το ξανακανω. Αλλα την 2η φορα, η κακομοιρα ηταν τοσο χαλια που μεχρι και ο κουασιμοδος θα της εριχνε χυλοπιτα !

χαχαχαχα!

@gomar και που ξερεις αν δεν σου στελνει φωτο της κολλητης της ρε?....συνηθως η ασχημες εχουν ωραια κολλητη...ετσι παει αυτο..:hehe:

Καμία,γιατί δεν γουστάρω τα msn κτλ.Βγαίνω έξω,επιλέγω και "ρίχνω".

Βέβαια δεν λείπουν και οι ατυχίες,που μπορείς να τις αποφύγεις μέσω της ανωνυμότητας του internet,αλλά τουλάχιστον έχεις πρόσωπο χωρίς τα LOL,OMG,και ηλίθια smilles που σε "βοηθούν" να εκφραστείς.’μα θες να κάνεις κάτι,το κάνεις στα ίσα και αποκτάς αυτό που πραγματικά θες,όχι αυτό που σου σερβίρει το irc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.