pozitronio1985 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2011 ρε παιδια θελω τις γνωσεις σας.θελω να κανω format σε ενα notebook που εχω, το οποιο δεν εχει dvd player. κατεβαζω το προγραμμα wintoflash , το τρεχω, βαζω ως path του usb, τη θυρα που ειναι συνδεδεμενο το usb και ως path των windows ,το dvd player . αυτο που δεν εχω καταλαβει , ειναι , γιατι χρειαζετε να εχουμε εναν εικονικο δισκο. εγω εχω το daemon. που μου χρησημευει αυτο?.υποψιν, εχω τα windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 ρε παιδια θελω τις γνωσεις σας.θελω να κανω format σε ενα notebook που εχω, το οποιο δεν εχει dvd player. κατεβαζω το προγραμμα wintoflash , το τρεχω, βαζω ως path του usb, τη θυρα που ειναι συνδεδεμενο το usb και ως path των windows ,το dvd player . αυτο που δεν εχω καταλαβει , ειναι , γιατι χρειαζετε να εχουμε εναν εικονικο δισκο. εγω εχω το daemon. που μου χρησημευει αυτο?.υποψιν, εχω τα windows 7 Κατ'αρχας καλως ορισες στην παρεα μας! Στο θεμα σου τωρα, τον εικονικο δισκο τον χρειαζεσαι για να κανεις mount το .iso των windows. Υπαρχει ενας λεπτομερης οδηγος εδω. Εναλλακτικα, υπαρχει και αλλος τροπος να το κανεις, χωρις να χρησιμοποιησεις κανενα προγραμμα για εικονικο δισκο, για λεπτομερειες κοιτα εδω. Ελπιζω να σε βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.