Jump to content

March Metal Day Festival 08

spc

Recommended Posts

Tristania,Nevermore,Nightwish!!!

Ειμαι μεσα, αλλα που γινετε δε καταλαβα !

Εδιτ:"κτήριο Ξιφασκίας, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού"

Πολυ θα ηθελα να παω να δω Nightwish και Jeff Loomis αλλα δυστυχως τα οικονομικα δε νμου το επιτρεπουν... γκρ!!!

Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο την Tarja. Η φωνη της δεν ειναι τοσο opera-style πραγμα μου το προτιμω. Ειναι αρκετα ποιοτικη θα έλεγα. Ακου το amaranth, και the islander .

Και το τελευταίο των Nightwish είναι πολύ καλό.

Πιο ροκ / μεταλ, λιγότερο οπερετικό αλλά εξίσου καλό.

ρε παιδια επειδη εχω κολλησει τωρα...

σε ποιο γνωστο φεστιβαλ στη γαλλια αν δεν κανω λαθος θα παιξουν/επαιζαν οι forbidden?

• 3 weeks later...

Να τα πω με την σειρά:

Annihilator: Καλοί αλλά όχι του γούστου μου.

Edguy: Αν και τους πάω, τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Τόσο μπλα μπλα και καραγκιοζιλίκι ούτε ο Μικρούτσικος ή ο DeMaio.

Nevermore: Το φως στο τούνελ. Πανικός!

Nightwish: Βγήκαν στην 1 (μάλλον θα είχαν πάει ήδη για ύπνο οι άνθρωποι) και έπαιξαν ακριβώς μία ώρα.

Η νέα τραγουδίστρια αν και στο album (το οποίο σημειωτέον το άκουσα αρχικά με επιφύλαξη στο τέλος με κέρδισε – αν και σε άλλο ύφος από τα προηγούμενα) ήταν άποψη, στο live ήτα απογοήτευση.

Τώρα ο ήχος ήταν, η προσπάθεια μη μίμησης της Tarja ή απλώς το ότι δεν έχει φωνή (κάτι το οποίο δεν μπορώ να πιστέψω ακούγοντας το album) δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα ήταν ψιλοτραγικό:

Ή που δεν ακουγόταν καν (ΟΚ, εκεί ήταν θέμα ήχου) και όπου προσπαθούσε να ανεβάσει λίγο νότες τσίριζε και φάλτσαρε. Δεν συζητάμε για τα παλιά (οπερετικά) τραγούδια, εδώ και τα τελευταία τα ʽέσκιζεʼ ανά διαστήματα.

Κρίμα.

ή ο DeMaio.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

rockwave ->morbid angel και οποιος αντεξει:p

επισης κατι ακουσα και για mark knopfler το καλοκαιρακι αμα ξερει κανεις...

Προσωπική γνώμη?

Οι Nightwish καταστράφηκαν με δαύτη.

Στα live είναι άθλια.

Στα κανονικά (του album) δε συγκρίνεται με τη φωνή της Tarja που είναι σαφέστατα ανώτερη.

Ο πληκτράς, που γράφει τα κομμάτια, την Tarja την είχε για μούσα. Από μικρά είναι μαζί και γι αυτό έγινε τόσος χαμός που έφυγε. Τα καινούρια τους κομμάτια, δε με πείθουν. Αν θέλω να ακούσω rock/metal με γυναικεία φωνή, υπάρχουν και οι Within Temptation. Οι Nightwish είχαν ένα στυλ συγκεκριμένο και αυτό χάθηκε.

Ένα κομμάτι μόνο ψιλοέλεγε αλλά και πάλι αυτή η καινούρια το έστειλε.

Όσο για το Amaranth, είχα πολύ καιρό να ακούσω τόσο pop-rock. Λες και είναι κανας ύμνος ομάδας στο baseball, με cheerleaders να χορεύουν.

Έλεος δλδ. Άκουγες το Wishmaster και έλεγες θα βγουν τα Ork να πολεμήσουν, τι είναι αυτά - Amaranth και αηδίες.

Όσο και να το ακούω το καινούριο - απλά δε μου κάνει καμία αίσθηση.

Φέτος δεν πήγα, δε μ'άρεσε κανένα από τα συγκροτήματα και όπως ακριβώς ήταν τα σχόλια που διαβάζω (αρνητικά), έτσι το περίμενα. Άσε που δεν περίμενα να ξαναγίνει σ'αυτόν τον ακατάλληλο για τέτοιες συναυλίες χώρο.

Πέρσυ ήταν πολύ καλύτερα πιστεύω, τόσο από ονόματα όσο και από απόδοση των συγκροτημάτων. Και λίγα για τον DeMaio, ε?? :D:D:D

επειδή ήθελα κ γω να παω αλλά τελικά δε τα κατάφερα, πόσο είχε πήγε το μαλλί;

@ gznp

Κι εμενα στην αρχη δεν μου καθησε καλα το album αλλα στο τελος με κερδισε.

Άλλο υφος, άλλη φωνή αλλά η ποιότητα των συνθεσεων μετραει και εκει μονο ο Holopainen παιζει στο ιδιο υψηλο επιπεδο.

Το Amaranth είναι οντως μαλλον το χειρότερο του δισκου.

Η απογοητευση ηταν η κοπελια στο live. Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανουν γιατι εκτος των live, τα πανε πολύ καλα με την νεα (ο δισκος εννοω).

@Whitesnake

Οι Manowar είναι το αγαπημενο μου συγκροτημα αλλα αυτό δεν με εμποδιζει να βλεπω το ότι ο DeMaio είναι ο μεγιστος γκιόζης.

spc παρομοίως για τους Manowar. Απλά μπροστά σ'αυτά που έχει γράψει ο DeMaio κάνω λίγο τα στραβά μάτια, αν και όλοι ξέρουμε τι γίνεται :banging: Πέρσυ πάντως δεν έκανε τίποτα, ήσυχος ήταν.

θα τους χαρακτηριζα οικονομικη μπαντα...αφου αμα παρεις ενα αλμπουμ ειναι σαν να τα εχεις ολα...:beer:

βεβαια και οι ac/dc ετσι ειναι οποτε δεν λεει κατι αυτο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.