Jump to content

Forthnet No Go

DarkSaga

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από junior-21-

connx talk+ πάγιο ("τζίζ" σύμφωνα με yanni - τρελλή ατάκα, ακόμα την θυμάμαι και γελάω :hehe: ) + 24mbit = 18 ευροπουλάκια παραπάνω τον ΜΗΝΑ σε σχέση με forthnet αλλά : ψυχική ηρεμία = ανεκτίμητη

Όταν ενεργοποιηθεί η γραμμούλα στο όμορφο Αιτωλικό που έχει ακτίνα 200-300 μέτρα και ο ΟΤΕ είναι στη μέση, και 50μ από το σπίτι μου, θα σου γράψω εντυπώσεις και screenshots και τα ρέστα, να δούμε αν είναι ανεκτίμητη η ηρεμία του οτε που όποιος κάνει αίτηση εδω, περιμένει κανα μήνα και με το σκατομοντεμάκι έχει 10-15 αποσυνδέσεις τη μέρα...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

γιατί εγώ μόνο χάπια για τα νευρα μπορώ να πάρω με τα 39 της forthnet....

Εσύ καλά κάνεις, μαζί σου. Απλά γράφω κάποια πράγματα για να μη δημιουργούνται (λανθασμένες πιστεύω) εντυπώσεις :)

Το εχω πει και θα το ξαναπω...

Οι τηλεπικοινωνιες (και οχι μονο) στην Ελλαδα τουλαχιστον, ειναι "οτι πληρωνεις παιρνεις"

Η πληρωνεις κατι παραπανω και πηγαινεις στον ΟΤΕ(=εγγυηση) ή επιλεγεις καποιον εναλλακτικο και ξερεις οτι κατα 90% θα εχεις ενα καρο προβληματα...(γιατι για να ειμαστε ειλικρινεις υπαρχουν και καποιοι που ειναι μια χαρα..)

Αρχική απάντηση από hayabusa

... και ξερεις οτι κατα 90% θα εχεις ενα καρο προβληματα...

Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει...? :hmm:

Δηλαδή για παράδειγμα, από τους 250.000 συνδρομητές της Forthnet, οι 225.000 έχουν ένα κάρο προβλήματα? Και γιατί δε φεύγουν...?!

Αρχική απάντηση από Wizard!

Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει...? :hmm:

Δηλαδή για παράδειγμα, από τους 250.000 συνδρομητές της Forthnet, οι 225.000 έχουν ένα κάρο προβλήματα? Και γιατί δε φεύγουν...?!

οκ,συμβολικο ειναι το νουμερο...το συμπερασμα οτι "υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις προβληματα" το εχω βγαλει και απο προσωπικη εμπειρια γιατι εχω πειραματιστει με forhnet/Tellas, απο φιλους και συγγενεις, απο οσα διαβαζω εδω μεσα αλλα και απο το αριθμο καταγγελιων που εχουν γινει στην ΕΕΤΤ,απο οσα εχει κατα καιρους βγαλει στη φορα και απ τα προστιμα που κατα καιρους εχει επιβαλλει...

Btw καπου διαβασα ενα αρθρο σχετικα με αυτους που φευγουν απο τους εναλλακτικους και γυρνανε στον ΟΤΕ (αν το βρω θα το ποσταρω) και οι οποιοι δεν ηταν και κανενα αμελητεο νουμερο...;)

Moυ αρέσει που μιλάς εσύ, που είσαι πΟΤΕ κι έχεις πάρει το "από 8" κι όχι το "έως 24" :hehe:

...το συμπερασμα οτι "υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις προβληματα" το εχω βγαλει και απο προσωπικη εμπειρια γιατι εχω πειραματιστει με forhnet/Tellas, απο φιλους και συγγενεις, απο οσα διαβαζω εδω μεσα αλλα και απο το αριθμο καταγγελιων που εχουν γινει στην ΕΕΤΤ,απο οσα εχει κατα καιρους βγαλει στη φορα και απ τα προστιμα που κατα καιρους εχει επιβαλλει...

Αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς πραγματικά νούμερα. Αν ήταν έτσι δε θα ήταν το 40% σε εναλλακτικούς, νούμερο πραγματικά μεγάλο, τη στιγμή που το 100% ΗΤΑΝ στον πΟΤΕ και έφυγε. Γιατί έφυγε? Κι αν έφυγε για τις τιμές, γιατί μένει?

Όσο για τις καταγγελίες, στον πΟΤΕ έχουν γίνει πολλαπλάσιες και τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί, για αθέμιτο ανταγωνισμό και μποϋκοτάζ στους υπόλοιπους, είναι πολλαπλάσια από όσα έχουν επιβληθεί σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους μαζί.

Btw καπου διαβασα ενα αρθρο σχετικα με αυτους που φευγουν απο τους εναλλακτικους και γυρνανε στον ΟΤΕ (αν το βρω θα το ποσταρω) και οι οποιοι δεν ηταν και κανενα αμελητεο νουμερο...

Και τι θα πει αυτό? Μην κοιτάμε τη μία πλευρά. >300.000 συνδρομητές ΕΦΥΓΑΝ από τον πΟΤΕ. Είναι αμελητέο νούμερο ή συγκρίνεται με αυτούς που επέστρεψαν? Μέσα σε αυτούς βάλε και τους μη-γνώστες που πΟΤΕ είχαν, πΟΤΕ ξέρουν. Κάτι σαν τη χλωρίνη ένα πράμα..

Κι εγώ είχα Nokia, πήγα SE, ξαναγύρισα Nokia και τελικά κατέληξα μετά από WinMobile σε iPhone. Τι σημαίνει αυτό? Ότι η Nokia είναι καλύτερη της SE? Εμένα τα Nokia μου παρουσίασαν τα άπειρα προβλήματα και δεν ξαναπαίρνω που να με πληρώσεις. Και? Έχουν τις περισσότερες πωλήσεις.

Οι έρευνες και και οι στατιστικές είναι σημαντικές αλλά μπορούν να "μαγειρευτούν" και να παρουσιαστούν όπως θέλουν. Το να μου πουν ότι 30.000 επέστρεψαν στον πΟΤΕ δε λέει κάτι. Υπό ποιές συνθήκες? Δεν ήταν ικανοποιημένοι? Αυτό ναι. Αλλά μήπως επέστρεψαν γιατί ο εναλλακτικός δεν είχε διαθεσιμότητα? Ή καλύτερα, κωλυσιεργούσε ο πΟΤΕ να του παραδώσει πόρτες? Λέω εγώ ένα παράδειγμα...

Moυ αρέσει που μιλάς εσύ, που είσαι πΟΤΕ κι έχεις πάρει το "από 8" κι όχι το "έως 24" :hehe:

με 37 db attenuation καλα ειναι...Απο το να ειχα <8 το προτιμω....;)

Eχμ,θυμισε μας σε παρακαλω ποσο καιρο εκανες να συνδεθεις στην 4νετ...:hehe:

Oσο για τα υπολοιπα που γραφεις σωστα μεν αλλα σηκωνουν παααρα πολυ συζητηση που και την εχουμε ξανακανει και ειναι καλυτερα νομιζω να μην την κανουμε σε αυτο το θεμα...:p

Eχμ,θυμισε μας σε παρακαλω ποσο καιρο εκανες να συνδεθεις στην 4νετ...

Από δικό μου λάθος, 4 μήνες. Με το που έγινε η σωστή αίτηση (ξανά), 9 ημέρες ;)

Oσο για τα υπολοιπα που γραφεις σωστα μεν αλλα σηκωνουν παααρα πολυ συζητηση που και την εχουμε ξανακανει και ειναι καλυτερα νομιζω να μην την κανουμε σε αυτο το θεμα...

Συμφωνώ... Αλλά και τι να κάνεις? 8 ώρες δουλειά? Λέμε καμιά μ@@ία να περνάει η ώρα :hehe:

Έγω να σου πω την αλήθεια είμαι με τελλας και μπορώ να σου πω ότι είμαι μια χαρά. Τηλέφωνο 0 πρόβλημα και με το τελευταίο firmware στο speedtouch είμαι super σε uptime. Αυτή την στιγμή είμαι με 11 μέρες!

Από δικό μου λάθος, 4 μήνες. Με το που έγινε η σωστή αίτηση (ξανά), 9 ημέρες ;)

Συνολο 129 ημερουλες...:hehe: (πλακα κανω...:D )

Συμφωνώ... Αλλά και τι να κάνεις? 8 ώρες δουλειά? Λέμε καμιά μ@@ία να περνάει η ώρα :hehe:

εγραψες λεμε...:rofl: :rofl:

είμαι από Ν. Ιωνία, με Vivodi cableTV εώς 20μβιτ, συγχρονίζει

11.5-13μβιτ και τα τηλέφωνα παίζουν jet και οι 2 γραμμές.

Η μία είναι μεταφορά από ποτέ.

Να πω πως υπάρχει μεγάλη απόσταση απο το κέντρο (δε θυμάμαι πόσο)

και ότι περιμέναμε ~6.5μήνες να ενεργοποιηθεί, αλλά απ'ότι μας είχαν

πει, δεν ήταν 100% έτοιμη τότε η Vivodi για να φιλοξενήσει cableTV στην Ν. Ιωνία...

παίδες έγω βρίσκομαι Λάρισα (φοιτητής) και ήθελα κατι οικονομικό έβαλα 24αρα 4νετ εδώ και 5 μήνες και όλα οκ ενεργοποίηση σε 1 μηνα οπως μου είπαν και ρουτερ speedtouch μου δώσαν έχω κλείδωσει και στα 20.000 πολυ καλά μέχρι στιγμής ελπίζω να μην στραβώσει τπτ :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.